بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
14سال پیش دوست داداشم اونجا کارگاه کفاشی زد بعد به داداشمم گفت بیا اینجا اینم یکی دو سالی دو ماه یه بار سه ماه یه بار رفت و امد و آخرش مقیم اونجا شد وای خیلی راحت تونست اقامت اونجارو بگیره تقریبا از سال 88 اونجاست .الان خودش اونجا مغازه باز کرده
روزهای سخت....ازت یه آدمه دیگه ایی میسازن😌مامان رادین کوچولو(سابق)
میخواستم شرایط زندگی رو بدونم اونجا.با چه مقدار سرمایه میشه رفت و چه کاری نیشه راه انداخت برا گذران ...
جاری خواهرم دوهفته پبش رفت ازمیر اول شوهرش رفت یه کار پیدا کرد بعد یه خونه مبله اجاره کرد اینها هم رفتن اینجا هم دختره شاغل بود اگه سرمایه داشته باشی که خیلی راحتره
ببین اونجا فقط پول میخواد سرمایه میخواد مثلا داداشم میگه اونجا خیلی خوبه از هر نظر فقط یه کم کسب درامد سخته اگه کسی سرمایه داشته باشه خیلی راحتتر میتونه زندگی کنه .میگه فقط باید خیلی خیلی مواظب که سرت کلاه نذارن
ببین اونجا فقط پول میخواد سرمایه میخواد مثلا داداشم میگه اونجا خیلی خوبه از هر نظر فقط یه کم کسب درا ...
چقدر سرمایه؟۸۰۰تومن خوبه؟
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
اینا بدون سرمایه رفتن؟چه کاری پیدا کرد،خونه چطوریه چه قیمتیه
ولله اینجا دوتا خونه داشتن که هیچکدوم نفروختن یه ماشین داشتن اونو فروختن حدود هفتاد تومن پسره کار دکوراسیون پیدا کرده دختره رو نمیدونم ولی اینو میدونم که کار در سزح گارگری زیاده یه روزه پیدا میشه
برادرشوهر من و خانوم اش رفتن برای اقامت .یه کاری رو میخواستن شروع کنن .تو هفته اول یه کلاه بزرگ سرشون گذاشتن و هرچی پول داشتن رو بردن ایناهم کلا قید ترکیه رو زدن
آره خوبه فقط کار بلدی هم میخواد که چجوری بتونی باهاش کار را بندازی.بعضیا بودن که رفتن اونیم که تو دستشون بوده رو خرج کردن یا نفهمیدن چی به چی شده اومدن باز اینجا