آره خوبه فقط کار بلدی هم میخواد که چجوری بتونی باهاش کار را بندازی.بعضیا بودن که رفتن اونیم که ...
من شوهرم نمایشگاه اتومبیل داره تو کار ماشین ...اونجا نمیدونم چجوریه دراین مورد
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میتونین از یه وکیل یا مشاور مهاجرت راهنمایی بگیرین
مرسی عزیزم
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
من داییم اونحاست ولی متاسفانه رابطه نداریم باهاش فامیلای دیکه تو کشورای دیگه داریم ولی اونجا رفتن س ...
ببخشید میپرسم کار شوهرتون چیه؟ میتونه اونجا کسب درآمد کنه؟ باید از هر جهت سبک سنگین کنین چون کشور غریب زندگی کردن سختیای خودشو داره.تا آدماشو بشناسی رسم و رسوماشو بشناسی محلاشو و... باید خیلی قوی باشی .ما یه فامیل هم داریم هامبورگ زندگی میکنه فوق العاده از زندگیش راضیه خیلی میگه اگه میدونستم زود از اینا میومدم اینجا البته هم خودش و هم شوهرش مدرس زبان هستن
روزهای سخت....ازت یه آدمه دیگه ایی میسازن😌مامان رادین کوچولو(سابق)
ببخشید میپرسم کار شوهرتون چیه؟ میتونه اونجا کسب درآمد کنه؟ باید از هر جهت سبک سنگین کنین چون کشور غر ...
من شوهرم شغل آزاده بساز بفروشه ولی نه از اون بساز بفروشا.یه بساز بفروشه بدبخت.خخخ.سرمایه آنچنانی هم نداره.خدایی باید با یه پشتوانه توپ رفت میدونم.آلمان خیلی خوبه اونجام فامیل داریم.استرالیا سوئد کانادا امریکا ونزوئلا هرجا بگید فامیل هست ولی همشون سرمایه هنگفت میخوان که خداروشکر نداریم