2777
2789

همیشه حسرت میخورم که متاسفانه خانواده داغونی داشتم 

همه ی خانم های اطرافم خانواده های عالی دارن بچه هاشون رو میفرستن ۳ ماه سه ماه خونه مادرشون

ولی من جو خونمون واقعا افتصاح و مشکل اخلاقی هم دارن مردای خانواده خودم حتا جرات اینکه ۵ دقیقه بخوام بچمو تنها بزارم ندارم

امروز دخترم خیلی گریه کرد میخواست بره پیش مادرم بمونه نتونستم بزارم بره و دخترم از من متنفر شد😭

خودشو با دختر عموها و دختر عمه هاش مقایسه میکنه

اخه چه طوری به بچه ۸ ساله بگم مادرم چرا نمیتونم بفرستمت💔

الان میفهمم که کسای مثل من اصلا نباید ازدواج کنن

خیلی خودمو سرزنش میکنم من مادر بدیم

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

بدترین مادر روی زمینم💔💔😭😭

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرگرمش کن خودت باهاش بازی کن دوست باش باهاش

بیرون برید پارک و گردش و خرید و اینا

بادوستاشم بازی کنه حساس تنهایی کمتری میکنه

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

تو اگه بد بودی میذاشتی بره

خیلی گریه کرد

اول رمضان برام قشنگ شروع شد💔

منظورت از مشکل اخلاقی میترسی ب بچت دست درازی کنن ینی؟؟

یا بددهن هستن یا مواد میکشن اینا ب مغزم رسید فقط 

حق داری بعدا بچت بزرگ بش خودش میفهم شرایط 

ببرش پارک و یا بیرون قدم بزنید

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

نه عزیزم همیشه بگو من مادر عالی هستم و سعی کن خواب بذار بره بیرون

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋