2777
2789
عنوان

صاحب‌خونه راهم نمی‌ده توی مهمونی دلم شکسته دارم های های گریه می‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6268 بازدید | 179 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه‌م بند اومده بودکامنت‌های بعضی‌هاتون رو دیدم دوباره رفتم تو بغضچقدر بعضی آدم‌ها بولی هستنچی می‌ش ...

مثل آدم درست حسابی حرف بزن

تا درست جوابتو بدن

ملت و گرفتی مسخره

والا من فکرم همه جا رفت غیر این چرت و پرتی که تو منظورت بود

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

خب همین شماها کوته فکرا ومغزا هستین که الان وضع اوضاامون اینه شما و امثال شما در راه همین چرت وپرتا ...

حالتون خوب نیست شما گویا. وقت و انرژیم رو برای ثابت کردن این که کی هستم و عقایدم چیه و چه توانایی دارم و درچه چیزی ناتوانم به کسی که نمی‌شناسم و اومده و الکی داره من رو بولی می‌کنه هدر نمی‌دم.

ادم پریود میشه هرکاری میکنه بخلطر به هم ریختن هورمون ها من خودم بدون دلیل انقدر گریه میکنم جونم درمی ...

اها نه من اتفاقا روی خلق و خوم زیاد اثر مستقیم نداره ولی خب بار روانی و وحشتی که دارم ازش ممکنه حالم رو بد کنه

که خب الان دلیلش همینه:)

بولی بولی چیه مبگی .😄المپیاد ورزشی😄😄😄حداقل سرچ کن تو گوگل درستش بتویس تو که از تومار ایراد میگی ...

المپیک یک رویداد جهانی هست که 4 سال یک بار برگزار میشه بین بهترین ها

بنده منظورم المپیاد ورزشی دانشجویی بود که هر دوسال یک بار در دومرحله در ایران برگزار میشه برای انتخابی مسابقات جهانی یونیورسیاد

خدایی چی میشه که یه نفر یه اتفاق ساده و روتین و اینقدر سختش میکنه و واسش غصه میخوره؟ این متن فوقِ غمگین فقط ب خاطر اینکه چند روز دیرتر میتونی روزه بگیری؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
المپیاد 😂😂😂مگه نباید علمی باشه. اون المپیک که مال ورزشه

جناب باسواد مجدد تکرار میکنم که مجدد بخونین بلکه توی ذهنتون درج بشه:

المپیک یک رویداد جهانی هست که 4 سال یک بار برگزار میشه بین بهترین های جهان

بنده منظورم المپیاد ورزشی دانشجویی بود که هر دوسال یک بار در دومرحله در ایران برگزار میشه برای انتخابی مسابقات جهانی یونیورسیاد