2777
2789
عنوان

صاحب‌خونه راهم نمی‌ده توی مهمونی دلم شکسته دارم های های گریه می‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6268 بازدید | 179 پست
اگه تاپیک قبلیم رو ببینین متوجه میشین که این واقعا "یه پریود میشی همه میشن" نیست برای مندوباره میگمی ...

چرا عزیزم همون پریود ک همه میشن 

همه اینجا زنیم و پ میشیم مرد نیستیم ک ندونیم قضیه چیه

فقط خودت برا خودت بولدش کردی

حالا تا صبحم ک بگی ت فرق میکنی من باور نمیکنم عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جناب باسواد مجدد تکرار میکنم که مجدد بخونین بلکه توی ذهنتون درج بشه:المپیک یک رویداد جهانی هست که 4 ...

خفه شو دیگه اههههه بهم پیام نده برو به چرت وپرت گفتنت برس‌.فقط اونجا که میگی خدا اشکام بنو بیار نمیتونم برم دستمال بیارم.خوب که میتونی تایپ کنی😂

قلدری احساسی و یا فیزیکی که خب توی نی نی سایت احساسیش زیاد اتفاق میفته خخخ:))

چرا انقد از کلمات سخت استفاده میکنی

اینجا کسی قلدری نکرده ینی نمیشه که اصلا قلدری کنی

شماهم یکم کلمات ساده تر بیان کنی هم مردم منظورتونو میفهمن لازم به این همه کلمات سخت نیست

مثل آدم درست حسابی حرف بزنتا درست جوابتو بدنملت و گرفتی مسخرهوالا من فکرم همه جا رفت غیر این چرت و پ ...

اختیار شرکت توی هر تاپیکی با خود شما هست همون طوری که اختیار انتخاب هرنوع بیانی با بنده هست

ما دعوا نداریم که

من سعی کردم احترام همه رو حفظ کنم

خفه شو دیگه اههههه بهم پیام نده برو به چرت وپرت گفتنت برس‌.فقط اونجا که میگی خدا اشکام بنو بیار نمیت ...

ببخشید که تایپ کردن نیازی به راه رفتن نداره، چیزی که حق دارین درک نکنین چرا و چقدر برام سخته

در این مورد خوشحال هستم که با خوندن هر پیام من بیشتر و بیشتر میسوزین:)

البته خواهر من هم که کم سن هست یه جورایی مثل شما هست، حس میکنه همه چی رو میدونه و حق داره همه رو مسخره و قضاوت کنه

شاید منم یه روزی این طوری بودم ولی خب عیبی نداره بزرگتر که میشین بیشتر یاد میگیرین

خدا منو بیشتر دوست داره و دختر افریدتم؟؟؟ اره شاید هم... چون میخواسته رشدم بده و میدونسته عذابی بالا ...

اسی چند سالته؟؟؟

اصلا  اهل  مطالعه هستی؟؟؟

چه حرفهایی میزنی

خدا  وسطش  بهمون مرخصی داده        بعدش بگیریم 

چه ربطی  به  راه ندادن داره؟؟؟

پنیک داری؟؟؟     داروهات بخور    دکتر برو   ورزش کن

و از همه مهم تر   از نقش قربانی بیا بیرون

خوب میشه  حالت

اگر هم  اعتقاد داری     بگو  تربت اصل از جایی برات پیدا کنن  طبق دستور یک آدم حسابی  بخور    خوب میشی

ببخشید که تایپ کردن نیازی به راه رفتن نداره، چیزی که حق دارین درک نکنین چرا و چقدر برام سختهدر این م ...

عزمزمه الان رفتم تاپیک قبلیتو خوندم . تاحدودی درکت  کردم . ببین عزیزم یکی از چیزایی که میتونه کمکت کنه حضور در لحظه است .یعنی همین الان رو زندگی کن همین الان یه فیلم ببین همین الان یه چایی دم کن همین الان ریلکس دراز بکش . وحتما حتما برو یوگا