2777
2789
عنوان

صاحب‌خونه راهم نمی‌ده توی مهمونی دلم شکسته دارم های های گریه می‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6268 بازدید | 179 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میتونم تواناییشو دارم جدی میگم!!!! حالا جز دو روز اول بقیش رو چیزی نمیخورم جدیالان حال و هوای قشن ...

عزیزم فک کنم چون همیشه می‌ترسی ب سرت میاد.. شنیدی میگن آدم از هر چیزی بترسه ب سرش میاد..از این ب بعد سعی کن آرامش خودت رو تو هر کاری حفظ کنی بهت قول میدم بهترین برات رقم میخوره انشاالله 

به خدا تا اخر خوندم چیزی نفهمیدم حالا کروموزوم ایکس اینارو نوشته فکر کردم خدای نکرده مریضه که راش ند ...

من فک کردم سندروم دون هست🤦‍♀️

بعد گفتم با این مشکل چطو این طومار رو نوشته 🥴

بعد یکم دقیق شدم، دیدم ایکس و y

خو برا مرد و زن بود

🤦‍♀️😂

🤣🤣🤣خدانکشتت این چی بود؟ولی فک کردم دورازجونش مریضه که به بقیه سرایت میکنه😢

جدی میگم خیلی گنگ بود وقتی رسیدم اون قسمت فقط همین به ذهنم رسید چند بار خوندم چون دو جنسه ها یا یه ایکس اضافه دارن یا یه ایگرگ بعد فهمیدم چه اشتباهی کردم 

من فک کردم سندروم دون هست🤦‍♀️بعد گفتم با این مشکل چطو این طومار رو نوشته 🥴بعد یکم دقیق شدم، دیدم ا ...

وای دقیقا منم همین فکرو کردممم ، هی امضاش رو نگاه میکردم شاید یه چیزی گفته باشه، با خودم فکر میکردم الان چجوری داره تایپ میکنه 😶😶😶

🪐🪐🪐

میبینی دغدغه های مردم رو😂😂😂

دغدغه های ادم ها با هم دیگه یکی نیست

دنیا رو مثل هم دیگه تجربه نمیکنیم

یکی از یه درد تب میکنه یکی دیگه از همون درد میمیره

یادبگیریم مسخره نکنیم؛ شاید چون مسخره بشیم درآینده بابت چیزی که برای ما مهم و دغدغست و برای دیگران نه... از کجا معلوم شاید من هم یه روزی همچین کاری کردم که الان شما شدین کارمای من

بقران من فکر کردم سندروم دان داره وقتی گفت کروموزوم بعد گفتم چجوری اومده نوشته ملت رد دادن

الان که فهمیدم منظورشون رو خودم هم پریدم نتونستم روزه بگیرم ولی برام مهم نبود خوش به حال ایشون گه انقدر براش مهمه، اره منم اشتباه فهمیدم و الان با پست شما اشکم در اومد بسکه برا برداشت خودم و شما خندیدم