2777
2789
عنوان

صاحب‌خونه راهم نمی‌ده توی مهمونی دلم شکسته دارم های های گریه می‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6266 بازدید | 179 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته واقعا ؟! منم بچه بودم از این فکرا میکردم ، بابا انگار عبادت خدا فقط روزه و نمازه ، خوب موق ...

بحث این چیزها نیست واقعا

جدی میگم

شما تاپیک قبلی من رو یه نگاه بندازین بیشتر متوجه میشین

20 سالمه

ی پریود میشی دیگه عزیزم هممون میشیم😐پس فردا بخای زایمان کنی چکارمیکنی پس

اگه تاپیک قبلیم رو ببینین متوجه میشین که این واقعا "یه پریود میشی همه میشن" نیست برای من

دوباره میگم

یکی با یه درد تب میکنه یکی دیگه میمیره؛ دنیا برای همه یه جور نیست

خاک بر سر خودتون با احترام چون اصلا قشنگ نیست که میاین توی تاپیک بقیه و بی دلیل ناسزا میگین

خب همین شماها کوته فکرا ومغزا هستین که الان وضع اوضاامون اینه شما و امثال شما در راه همین  چرت وپرتا حاضرین بچه خودتونم قربونی کنید از بس بی منطق و تو فضا هستین .مثلا فک کردی خیلی. فلسفی نوشتی .توهم نویسندگی داری فک‌کنم 

المپیاد ورزشی رو واسه ماه رمضون انصراف دادی؟

نه انصراف ندادم پریود شدم حالم خیلی بد شد نتونستم خوب بازی کنم

منظورم از حال بد رو هم تو تاپیک قبلیم گفتم منظورم صرفاااا درد نیست

گریه‌م بند اومده بود

کامنت‌های بعضی‌هاتون رو دیدم دوباره رفتم تو بغض

چقدر بعضی آدم‌ها بولی هستن

چی می‌شه بعضی چیزها رو نگین، وقتی یکی داره از دردش حرف می‌زنه وقتی یکی حالش بده؟!