2777
2789
عنوان

صاحب‌خونه راهم نمی‌ده توی مهمونی دلم شکسته دارم های های گریه می‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6266 بازدید | 179 پست
عزیزم خونه اش در نداره چه برسه به اینکه راه ندهاز مامانت مهربونترهاز بابات حامی تر

قربون شما برم که کلا هرچی از پستاتون رو میخونم به خدا نزدیک تر میشم ترنج عزیز ونارنینم دعاگوتون هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون شما برم که کلا هرچی از پستاتون رو میخونم به خدا نزدیک تر میشم ترنج عزیز ونارنینم دعاگوتون هستم

ای جان دلم شما همیشه به من لطف دارید

همدیگه رو  توی این ماه زیبا یاد کنیم 

خدا دعای بنده ها از زبون همديگه رو دوست داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ای جان دلم شما همیشه به من لطف داریدهمدیگه رو توی این ماه زیبا یاد کنیم خدا دعای بنده ها از زبون هم ...

قربونتون برم حتما به یادتون هستم الهی همیشه از غم ها دور باشین وخدای مهربونمون به شما وهمسروخانواده ی عزیزتون عمر بلند ودل شاد وتن سالم بده انشالله 😍❤️❤️

خدا منو بیشتر دوست داره و دختر افریدتم؟؟؟ اره شاید هم... چون میخواسته رشدم بده و میدونسته عذابی بالا ...

منکه داخل حرفاتون ظلم ندیدم.دختر بودن لطف خدا بوده به شما اون هفت روزم خب استراحت کن تو بغل خود خدا

❤️ فقط خدا و اهل بیت علیهم السلام ❤️

بیماری روحی درمان نشده ای داری ؟ حالتات بالا و پایین زیاد داره انگار، افسردگی و دو قطبی ای اینطور چی ...

قبلا یه دوره افسردگی و پنیک شدید رو چندسال پیش پشت سر گذاشتم اما الان اوکیم به نسبت فقط اضطرابه مونده و گااااها پنیک میشم

نه حالاتم بالا پایین نداره

ادمی ام که درحالت عادی گریه عادی که هیچ اشک ساختن هم برام سخته اما الان دارم زار میزنمگاهی حس میکنم ...

این چه دیدیه که نسبت به خدا داری؟

شما بچت پا میشه راه بره صد بار زمین میخوره تا راه رفتن یاد بگیره چه پدر مادری رو دیدی به بچشون بگن نمیخاد پاشی راه بری چون ممکنه بیفتی بخوری زمین پس فقط تا آخر عمرت بشین کع نکنه حین راه رفتن بیفتی؟؟ این دید ظلم هست له بچه

پدر و مادر میدونن این بچه بابد این مرحله رو طی کنه که یه عمر لذتشو ببره پس با ذوق و لذت و تشویق به بچشون نگا میکنن وقتی تلاش برای راه رفتن میکنه 

خدا مهربونترینه 

این ماییم که با باورهایی که برا خودمون ساختیم ازش یه خدای بی رحم ساختیم 

خدامیدونه که یه زن باید یه مرخصی بره این وسط شاید بدن تو همین توانشه در مورد بدنی که امانته دستت شکایت نکن عوضش ازش تشکر کن که همراهته تو این مسیر خودشناسی وخداشناسی

خدا منو بیشتر دوست داره و دختر افریدتم؟؟؟ اره شاید هم... چون میخواسته رشدم بده و میدونسته عذابی بالا ...

عزیزم عالم زر شنیدی که علما میگن؟

عالم زر همونجایی که قبل از اینکه ما به دنیا بیایم خودمون راهمون انتخاب میکنیم درسایی که باید تو این دنیا بگیریم رو انتخاب میکنیم جنسیت مون خانوادمون چالشهامون رو انتخاب میکنیم با ابن حساب که این چالش‌ها و مسیر ما رو به خودشناسی و خداشناسی برسونه 

جالبه بدونی که روزگار اونقد ما رو به در و دیوار میکوبونه تا اون درسی که برای خودمون انتخاب کردیم رو نگیریم ولمون نمیکنه همین که درس زن بودنتو بگیری به طرز معجزه اسایی همه چی حل میشه .....