2777
2789
عنوان

صاحب‌خونه راهم نمی‌ده توی مهمونی دلم شکسته دارم های های گریه می‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6266 بازدید | 179 پست
راه ندادی چیهموقع پریودی بدن ضعیف میشه بخاطر همون خدا گفته روزه نگیر یه کم علمی نگاه کن بعد ماه رمصو ...

من میتونم تواناییشو دارم جدی میگم!!!! حالا جز دو روز اول بقیش رو چیزی نمیخورم جدی

الان حال و هوای قشنگی داره الان دلم میخواست الان ذوق داشتم الان الان الان

همیشه این الان ها رو ازم میگیره نه فقط به خاطر ماه رمضون و اینا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داری تو تک تک حرف هات حکمت خدا،خلقت خدا و .... زیر سوال میبری و دنبال ثواب روزه گرفتن هم هستیباهم تن ...

والا

اصلا هنگ کردم من

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بحث این چیزا نیستبحث عذابیه که 8 سال و نیمه دارم میکشم درواقعبحث تلخ شدن اکثر شادی هام با این مساله ...

خودش بهت آرامش و صبر بدد عزیزم ..همین ک الان داری باهاش درددل میکنی یعنی حواسش بهت هست

بحث این چیزا نیستبحث عذابیه که 8 سال و نیمه دارم میکشم درواقعبحث تلخ شدن اکثر شادی هام با این مساله ...

المپیاد ورزشی رو واسه ماه رمضون انصراف دادی؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

برای المپیاد قبلش دارو میخوردی که نشی ، مگه نمیدونی کی میشی؟ 

دیگه واقعا بزرگ کردن یه مسأله کوچیک چرا واقعا ؟! 

مردم زیر مشکلات دارن له میشن اینطوری ناله و زاری نمی‌کنن

باهاش حرف بزنازش بغل بخوام

از حرف زدن باهاش میترسم

خیلی وقته دعا نمیکنم

چون حس میکنم هرچی بخوام رو برعکسشو بهم میده

میدونم ته دلم که صلاحم رو میخواد

ولی نمیشد یکم خیر و صلاح لعنتیم توی مسیر شادی و خواسته هام میبود؟؟

دلم براش تنگ شده ولی

دلم برای وقتی خیلی باهاش دوست بودم تنگ شده

انگار کم کم فاصله گرفتم هی

یکی از دلایلشم همین عذابیه که از توش منو در نمیاره

و منی که فک کردم دو جنسه هستن و تو مهمونی راهش ندادن چون نوشته ایکس و ایگرگ

🤣🤣🤣خدانکشتت این چی بود؟ولی فک کردم دورازجونش مریضه که به بقیه سرایت میکنه😢

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤