2777
2789
عنوان

صاحب‌خونه راهم نمی‌ده توی مهمونی دلم شکسته دارم های های گریه می‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6266 بازدید | 179 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم خدا بالاتر از اینه که کسی گزینش بشه همه تو مهمونیش هستن خودتو برای چی ناراحت کردی اگر روزه نمیتو ...

بحث این چیزا نیست

بحث عذابیه که 8 سال و نیمه دارم میکشم درواقع

بحث تلخ شدن اکثر شادی هام با این مساله هست

بحث سخت تر شدن مسیر رویدادهای مهم زندگیم یا حتی شکست توشون به خاطر این مساله هست(یادم نمیره المپیاد ورزشی که 6 ماه وحشتناک براش تمرین کرده بودم رو پارسال چنین روزی تقریبا برای این دلیل باختم)

بحث احساس وحشتناکیه که دارم

بحث خسته شدنه هست

بحث ذوقیه که دیشب کور شد بدون این که توقعش رو داشته باشم

😂😂😂🤣ی ساعت دارم فک میکنم چرا ی آدم نباید بزارن ک وارد مهمونی شه😂😂😂😂خب از همون اول بگو منظورت ...

به خدا تا اخر خوندم چیزی نفهمیدم حالا کروموزوم ایکس اینارو نوشته فکر کردم خدای نکرده مریضه که راش ندادن🤦🏻‍♀️

اگه تاپیک قبلیم رو بخونین متوجه میشین که این "پریودی" ساده برای من چه هیولایی هستنمیدونم چرا اینقدر ...

گرفتیمون اسی

فکر کردم صاحبخونه فامیلی کسی رو میگی

عزیزم ما وظیفمونو انجام میدیم پاک شدی میگیری

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

خدا منو بیشتر دوست داره و دختر افریدتم؟؟؟ اره شاید هم... چون میخواسته رشدم بده و میدونسته عذابی بالا ...

معلومه

یه مادریم

یه زن 

هوای همه رو داریم

یه کوچیک شده ای از خدا

نماینده اش روی زمین

هواسمون به همه هست و خدا اینجوریه 

ما یه مینیاتوری از لطف خداییم 

خدا منو بیشتر دوست داره و دختر افریدتم؟؟؟ اره شاید هم... چون میخواسته رشدم بده و میدونسته عذابی بالا ...

چند سالته واقعا ؟! منم بچه بودم از این فکرا میکردم ، بابا انگار عبادت خدا فقط روزه و نمازه ، خوب موقع پریودی برو عبادتهای دیگه بکن ، چه چیزا

بحث این چیزا نیستبحث عذابیه که 8 سال و نیمه دارم میکشم درواقعبحث تلخ شدن اکثر شادی هام با این مساله ...

ی پریود میشی دیگه عزیزم هممون میشیم😐

پس فردا بخای زایمان کنی چکارمیکنی پس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه منظورتون از نجاست پریوده باید بگم پریود یکی از مهمترین بخشهای بدن و زندگی هر خانومیه که بهض قدرت باروری میده هیچ کثیفی و ناراحتی هم نداره.

خودتون و رابطه با خدا رو محدود به جسم و مکان و زمان نکنین

داری تو تک تک حرف هات حکمت خدا،خلقت خدا و .... زیر سوال میبری و دنبال ثواب روزه گرفتن هم هستی

باهم تناقض داره

الان اگه پریود نمیشدی و به اون خاطر  قدرت بچه دار شدن  هم نداشتی

و در عوض هر روز به قول خودتون درهای رمضان خدا به روت باز بود

باز خدارو زیر سوال میبردی که چرا من

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

بحث این چیزا نیستبحث عذابیه که 8 سال و نیمه دارم میکشم درواقعبحث تلخ شدن اکثر شادی هام با این مساله ...

😐😐😐😐😐

چقدر غر میزنی

انگار فقط تو پریود میشی

بابا همه خانما همینن

اینقدر زندگی رو با این فکرای مسخره عذاب اور نکن برای خودت

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲