2777
2789
عنوان

صاحب‌خونه راهم نمی‌ده توی مهمونی دلم شکسته دارم های های گریه می‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6266 بازدید | 179 پست

دوستان استارتر مهمونی خدا رو میگه چون پریوده نتونسته روزه بگیره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خونه اش در نداره چه برسه به اینکه راه ندهاز مامانت مهربونترهاز بابات حامی تر

ادمی ام که درحالت عادی گریه عادی که هیچ اشک ساختن هم برام سخته اما الان دارم زار میزنم

گاهی حس میکنم دوستم نداره یا حداقل اونقدر دوستم دارم که میخواد از عذاب اورترین مسیر برام رشدم بده

کاش یکمی ملاحظه میکرد... نمیشه که ادمی که خورده زمین رو تا میاد بلند بشه با چوب بزنی تو سرش و بگی حالا بیشتر تلاش کن بیشتر قوی بشی... از یه جایی به بعد دلم میخواد دیگه بلند نشم چون میدونم فقط سر کبودم دردی بدتر از قبل میگیره بازم

وا حالا چون پریودی و چندروز کمتر روزه میگیری گریه میکنی😑

اگه تاپیک قبلیم رو بخونین متوجه میشین که این "پریودی" ساده برای من چه هیولایی هست

نمیدونم چرا اینقدر یهویی شدید گریم گرفت