2777
2789

هر وقت خیلی استرس داشتی،هر وقت فک کردی ممکنه به چیزی که میخوای نرسی،هر وقت فک کردی چقدر شرایط داره بهت فشار میاره و سخته یادت باشه که خدا خودش گفته:«هُوَ الَّذِي أَنْزَلَ السَّكِينَةَ فِي قُلُوبِ»

یعنی:«خداوند قلب ها رو آروم میکنه و

دلت رو قرص میکنه»❤️🫶🏻🥹

ته همه صبوری کردناتو میبینی مطمئن باش و به حکمتش دل بسپار...

جای همگی شما قشنگترینا 🍃

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانو میشه درخواست دوستی رو قبول کنی؟ میخوام کاربریتونو داشته باشم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

🥹. همیشه اینطور حس خوب داشته باشید عزیزم 

میشه بگی چطوری بدون خجالت عکس میگیری من خیلی خجالت میکشم🥲 از فضا عکس میگیرم اما از چیزی که میخواهیم بخوریم نمیتونم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

عشقتون پایدار😍😍

مرسی عزیرم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

نوش جان عزیزدلم❤️😍عشقتون مانا😍🧿

ممنون قشنگم

خدا رو شکر که حالتون با هم خوبه

ممنون عزیزدلم سبز باشید 

🥹. همیشه اینطور حس خوب داشته باشید عزیزم میشه بگی چطوری بدون خجالت عکس میگیری من خیلی خجالت میکشم🥲 ...

عزیرم ممنون از محبتت 

بله درخواست قبول کردم .

من خجالتی از بابت عکس گذاشتن ندارم 

اینکه شنا اینطوری هستی شاید بخاطر اینکه خودت رو کافی نمی‌دونی زندگیت رو کافی نمی‌دونی و نمی‌پذیریم که معمولی بودن اشکالی تداره

عزیرم ممنون از محبتت بله درخواست قبول کردم .من خجالتی از بابت عکس گذاشتن ندارم اینکه شنا اینطوری هست ...

خواهش میکنم جانم 

نه منظورم این نبود میگم نمیتونم عکس بگیرم جایی که میریم مثل کافه یا بومگردی و… جلوی همسرم از عکس گرفتن خجالتم میاد🥲