2777
2789
عنوان

بیا گفتم رابطه تو عقد اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2143 بازدید | 118 پست
متاسفانه خودم من بعد از ۱۰ سال خم به این نتیجه نرسیدم انتخابم درست بوده یا نه ‌هیچ کس به این قطعیت ن ...

دقیقا چند بار تا آقایون دیدیم بگن ای وای خانومم بارداره چیکار کنم؟ ولی تا دلتون این حرفتو از خانوما شنیدیم خخخ

متاسفانه خودم من بعد از ۱۰ سال خم به این نتیجه نرسیدم انتخابم درست بوده یا نه ‌هیچ کس به این قطعیت ن ...

بله درسته دقیقا

چه بد که جامعه ما اینه 

دخترا همه از دم بهشون ظلم میشه 

اونم از خود همجنسشون 

وقتی میام سایت انقدر دختر تنها میبینم که به هر پسری به هر رابطه ای تن میدن آخرم شکست میخورن 

دلم میگیره 

همشم تقصیر خانواده بعد جامعه اس 

من مث کوه ان شا ٕ الله پشت دخترم اگر خدا بهم داد میمونم 

که حرف مردمو به اهمیت نده 

هیچوقت

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چند بار تا آقایون دیدیم بگن ای وای خانومم بارداره چیکار کنم؟ ولی تا دلتون این حرفتو از خانوما ...

بخدا من کلی مستند از دخترهای خارجی هم دیدم حامله شده و پسره ولش کرده متاسفانه بعضی ها فقط جلد خارج رو دادن نمی‌دونن چقدرررر اتفاقا زندگی و دیسیپلین اونجا سخت تره 

همیشه تو ایران بدبختی مال دختره برای پسر هیچ اتفاقی نیافتاده 

همین خانم که الان بحثش هست اگه فردا خدای نکرده بخواد جدا بشه مجبور میشه بخاطر بچه اش تحمل کنه یا زندگی سختی رو تجربه کنه 

من خودم تو ۲۷ سالگی بچه اولم رو دنیا آوردم الان میگم کاش زودتر میاوردم یا اختلاف سنیشون کمتر بود 

بخدا من کلی مستند از دخترهای خارجی هم دیدم حامله شده و پسره ولش کرده متاسفانه بعضی ها فقط جلد خارج ر ...

من یه نفر رو میشناسم بنده خدا تو عقد باردار شد کوچکترین اتفاقی که می افتاد مادرشوهرش این طعنه رو بهش میزد بخواییم نخواییم این مسائل وجود داره

بله درسته دقیقاچه بد که جامعه ما اینه دخترا همه از دم بهشون ظلم میشه اونم از خود همجنسشون وقتی میام ...

بله جامعه همینه هیچ وقت هم درست بشو نیست 

رفتم یه کافه دخترهای زیر ۱۸ نشسته بودن سیگار میکشیدن‌

من فقط نگاه کردم ولی مثلا چه فایده ؟ نه تو اون سیگار کشیدن اگه فایده ای بود من خودمم هم حتما میکشیدم 

تا اونجایی که بتونم به دخترم یاد دادم تموم مردها تو ایران دروغ گو هستن و فقط برای گول زدن و رسیدن به مقصد خودشون حرف میزنن

همیشه بهش میگم فقط درس و رسیدن به مقطع خوب و داشتن کار اول 

بعد از اون شرایط رو بسنجه 

ول کن بابا عقب افتادست تاپیک قبلیاشو هم کافیه نگاه بزنیرنگ سفید لباس عروس فلسفش شروع خالص یه زندگی ج ...

عقل که نباشد جان در عذاب است

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
همسرشه هیچ اشکالی نداره نیاز داشتن رابطه برقرار کردن به ماها چه طرف چن ساله نیازش تحمل کرده الانم تو ...

کله صفه هارو بخون 

اگه مادر شدم دوست دارم 12 تا به بالا پسر داشته باشم 😍

من عقدم 

با نامزدم فقط عشقبازی داریم از رو لباس

و همون اول بهش گفته بودم ک نمیخام به هیچ وجه رابطه داشته باشم اونم حرفی نمیزنه بنده خدا

چون مامان جونم بهم یاد داده تو عقد رابطه اشتباه محضه

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

ولی گناه داره بعضی وقتا دلم میخاد باهاش رابطه سطحی داشته باشم اما رابطه کامل نه

اونم میگه روشهای پیشگیری از بارداری رو بلده

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد