2777
2789
عنوان

بیا گفتم رابطه تو عقد اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2143 بازدید | 118 پست
فکرکنم عقاید شما مسخره‌ تر از بارداری توی نامزدیه. اسم کاربریت رو نگاه کننننن! یه تاپیک هم قبلا زدی ...

تآ چیکار به تایپیکای من داری اول اینو از خودت بپرس . من احترام میزارم به رسم و رسوم 

اگه مادر شدم دوست دارم 12 تا به بالا پسر داشته باشم 😍

لباس عروس نماد پاکیه دختر باکره پاکه نه یه زن دست خورده

خاک برسرت با این تفکراتت

@niniyar بیا اینا ک ب زن میگن دست خورده رو از کف این سایت جمع کن

حالم بهم خورد ازت

زمین گرده بدبختتتتتت 

مواظب باش بقول خودت دست خورده نشی و بمونی گوشه خونه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ساده این این کابر از اسم کاربریش امضاش وتکرار جمله لباس عروس برای دختره معلومه فقط دنبال بحث و سرگرمی هست الکی دست میزاره رو نقطه ضعفا

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

دلت پره از جایی سر صبحی گفتی برم نی نی سایت هرکی از راه رسید هرچی دلم خواست و تو مغزم بود بهش بگم حا ...

ببینید

شما متوجه حرف من نمیشین 

من بطور کلی میگم 

اگر انتخاب همسر ما درسته چرا باید عقد و بذاریم برای شناخت؟ 

منظورم اینه عزیزم هر وقت پیش من هستن فیلم میبینم با گوشی ایشون یا بازی میکنم تو گوشیشون 

منم مخالف سقط هستم 

چون هم گناه هم به سلامتی خانم آسیب میزنه ممکنه باعث نازایی بشه و...... 

هر خانمی این شرایط براش پیش اومد ما سرزنش نکنیم مسخره نکنیم 

نگاه از بالا به پایین نکنیم که عه تو نتونستی جلو خودتو بگیری..... تو وا دادی تو فلان بودی.... 

اینا زشته گل

برن زودتر خونه خودشون تمام 

هر کسی شرایط خودشو داره 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

😮😯😯چشممممممم امپراااطورامر دیگ عالیجناب؟جمع کن این تفکرات عهد دایناسورات رو

خوشت نمیاد برو بیرون این امره امپراطوره 😏

الان فهمیدم چرا اسم کشورما جهان سومهوالا ما اطرافمون مطلقه ها و بیوه ها برای ازدواج دومشون هم که عرو ...

معنیعه رنگه سفیدو نمیدونی انگار  . تازه لباس عروس رنگی هم داریم اونارو بپوشن خخ 

خاک برسرت با این تفکراتت@niniyar بیا اینا ک ب زن میگن دست خورده رو از کف این سایت جمع کنحالم بهم خور ...

منم از تو حالم بهم خورد ناراحت نشو گمشو 

خیلی ساده این این کابر از اسم کاربریش امضاش وتکرار جمله لباس عروس برای دختره معلومه فقط دنبال بحث و ...

خب برای دختر ازدواج یعنی یکیو رو برای تمام عمر خواستن ولی بعضیا خرابش میکنن 

خاک برسرت با این تفکراتت@niniyar بیا اینا ک ب زن میگن دست خورده رو از کف این سایت جمع کنحالم بهم خور ...

واقعا باعث تاسفه 

واقعا تو این سایت هر چه دیدم زن علیه زن دیدم 

این چه تفکرات یه 

خدا به داد دخترای این خانما برسه 

همینا دختراشونو 15 سالگی شوهر میدن که عاقبتشون همه جدایی و تنهایی و تهمت و...... 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

واقعا باعث تاسفه واقعا تو این سایت هر چه دیدم زن علیه زن دیدم این چه تفکرات یه خدا به داد دخترای این ...

این معلومه یه دختره عقده ایه . ک داره میمیره از حسادت

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
ببینیدشما متوجه حرف من نمیشین من بطور کلی میگم اگر انتخاب همسر ما درسته چرا باید عقد و بذاریم برای ش ...

متاسفانه خودم من بعد از ۱۰ سال خم به این نتیجه نرسیدم انتخابم درست بوده یا نه ‌هیچ کس به این قطعیت نمیرسه 

شاید اگه صبر می‌کردم زندگی متفاوت تری داشتم 

حالا بماند 

من نگفتم تپ عقد رابطه نداشته باشه زندگی خودشون و هیچ ربطی به ما نداره الان خیلی ها دوست دخترن و رل هستن رابطه دارن 

ولی تجربه تو ایران ثابت کرده همیشه بدبختی ها برای دختره 

مرده هیچیش نمیشه یعنی خانواده مرد نمیان به پسره بگن چت بوده به دختره میگن تو هول بودی 

این معلومه یه دختره عقده ایه . ک داره میمیره از حسادت

ول کن بابا عقب افتادست تاپیک قبلیاشو هم کافیه نگاه بزنی

رنگ سفید لباس عروس فلسفش شروع خالص یه زندگی جدیده ایشون ربط داده به باکرگی و فلان

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A