2777
2789
عنوان

من 24 سالمه😐

159 بازدید | 5 پست

باید از الان برم دکتر پوست و روتین ازش بگیرم و دارو های پوستی و اینا مصرف کنم ؟یا فعلا زوده فقط یه شستشو ساده و آبرسان یا.....نمی‌دونم کلا شما بهم بگید چی درسته

پوستمم جوش نداره فقط یه کم لکه های جای جوش مثل کک و مک داره و گندمی ام

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تا چهل سالگی به هیچی فکر نکن برا صورتت چهل هم ممکنه نیاز نداشته باشی

واقعاً 🤔یعنی الان هیچی ؟؟

آخه جاری‌م 20 سالشه رفته دکتر یه عالمه سرم پوستی و ژل و فوم و کرم شب و روز و لایه بردار براش نوشته

واقعاً 🤔یعنی الان هیچی ؟؟آخه جاری‌م 20 سالشه رفته دکتر یه عالمه سرم پوستی و ژل و فوم و کرم شب و روز ...

بعضی دکترا واسه خودشون دکون باز کردن

قیافه طبیعی و نچرال خیلی قشنگ تر هست

کم کم 26 27 سالت بشه متوجه میشی

خودتو تو بازی های تجاری و دکونی که مافیا زیبایی برای خودشون درست کردن ننداز

الان ارایش دخترایی که دهه هشتاد عروسیشون بود رو ببین خودشونم روشون نمیشه عکساشونو ببینن با اون ارایشگای عجیب و غریب ولی اونایی که همون زمان ارایش های طبیعی کردن عکساشون همیشه زیباست خودتو هیچوقت درگیر مد نکن

بعضی دکترا واسه خودشون دکون باز کردنقیافه طبیعی و نچرال خیلی قشنگ تر هستکم کم 26 27 سالت بشه متوجه م ...

چشم عزیزم ممنون از حرفای قشنگت 🥲 🥰♥️♥️♥️♥️♥️😇