2777
2789
عنوان

به نظرتون مو مشکی خوشگله یا رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 37 پست

موی طبیعی هر شخصی بهش میاد

من موی سالم و بلوند رو دوسدارم یا لایت شده ک خیلی شیکه 

هزینه اش هم خیلی بالاست هر کسی در توانش نیس ۸ تا ۱۲ تومن پول لایت بده

مرلین هستم از نوع مورنو🫶🏻 👩🏼نه مونرو🙌🏻

بستگی ب استایلایی ک میزنی دارع اگر لباسات بیشتر خانومانس موهای بلوند واقعن شیکه اگر لباسات اسپورتع م ...

چه جالب بود نظرتون... تا حالا از این دید بهش نگاه نکرده بودم

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مو اگه ژنتیکی رنگی باشه قشنگه ولی موی رنگ شده واقعا دل منو میزنه انگار طرف کثیفه یه جوریه مگه اینکه ...

چه جالب.. 

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
به نظرم جذابیت چهره به موی بدون رنگه..

واقعا اینجوریه؟؟ من هم مشکیو دوست دارم و هم تنوعی رنگ زدن رو.. الان چند ساله مشکی گذاشتمشون

نه سوسکی از مد افتاده کسی نمیزنه مشکی نچرال خیلی شیک با کلاسه به نظرم موی مشکی سالم خیلی بهتر از موی ...

درسته عزیزم.. ممنون

شوهرم همیشه میگه موهای مشکی و چشمای مشکیت با پوست سفیدت تضاد خیلی زیبایی داره🥰

درسته واقعا موی مشکی خوشگله

موی طبیعی هر شخصی بهش میادمن موی سالم و بلوند رو دوسدارم یا لایت شده ک خیلی شیکه هزینه اش هم خیلی با ...

بله عزیزم همینطوره