2777
2789

یک محصول نهایت دو محصول برای پوست معرفی کنین همه کاره باشن دیگه حوصله استفاده تک تک ندارم 

پوستم مختلطه ۱۶ سالمه 

ممنون🥰

جذاب سایتم😜

با توجه به سنتون شما باید شوینده _ ابرسان _ ضدآفتاب رو به طور روتین استفاده کنید .همینا براتون کافیه و روتین پایه هست .

شوینده اگه جوش داری کوزارکس بزن .

اگه شوینده قیمت مناسب میخوای ژنو بگیر. 

ابرسان تاچا عالیه.  اگه قیمت مناسب میخوای تگودر بگیر .

ضدافتاب سنتلا عالیه . اگه اقتصادی میخوای لافارر یا برایت مکس بگیر

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

با توجه به سنتون شما باید شوینده _ ابرسان _ ضدآفتاب رو به طور روتین استفاده کنید .همینا براتون کافیه ...

یک ماسکی چیزی نمیشناسی همه کار بکنه حوصله اینارو ندارن😂

جذاب سایتم😜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک ماسکی چیزی نمیشناسی همه کار بکنه حوصله اینارو ندارن😂

هیچ ماسکی وجود نداره که معجزه کنه .

عزیزدلم ماسک بگیری هم فایده ای نداره.  ماسک چجوری جلوی اشعه و افتاب رو بگیره؟ ماسک چجوری آلودگی های روزمره پوستت رو پاک کنه ؟

اصلا کار سختی نیست یه فوم ویتالیر بگیر سرش براش داره صبح ها بیدار میشی یذره بزن به صورتت بعد بشور .

بعدشم ضدآفتاب بزن تموم میشه. 

و با این کار دیگه پوستت تو سن بالا چروک و افتاده نمیشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

باشه ممنون😅 بعد چطور اینارو استفاده کنم؟

روش خاصی نداره .

یکبار شب ها یکم فوم شوینده میزنی به پوست نم دار و چند ثانیه ماساژ میدی که آلودگی ها رو ببره بعدش ابکشی میکنی .

اگه تونستی بعد از خشک کردن صورتت ابرسان بزن .

این میشه روتین شب .☝️

صبح ها نیازی به استفاده از شوینده نیست چون چربی مفید پوستت از بین میره فقط با آب خالی بشور .

بعدش حتما ضدآفتاب بزن . و هر چند ساعت یکم تمدیدش کن

ابرسان تاچا ۱۴ میلیون !!!!!

استارتر رنج قیمت مشخص نکردن .

من همیشه برای همه ۲ تا برند معرفی میکنم یک برند عالی و لوکس و یک برند اقتصادی زیر ۶۰۰ تومن .

که هر کدوم مایل بودن بگیرن .