2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم😔😔

89 بازدید | 8 پست

من حدودا 3،4 ماه پیش با یه آقایی حدودا 2 هفته به قصد ازدواج آشنا شدیم از لحاظ تحصیلی و شخصیتی خیلی آقای خوبی بودن ولی یکم زود رنج بود و از لحاظ ظاهری هم یکم کوتاه بودن ولی در کل زود رنج بودنش خیلیی رو مخم رفت و کلا بهم زدم

اما الان وقتی به نکات مثبتش فکر میکنم خیلی برام بیشتر بنظر میاد و کلا پشیمون میشم از کارم بنظرتون یه جوری اوکیش کنم یا نه کلا بیخیال شم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که اول به چشم میاد اهمیت زیادی دارهبعدا ادم تصمیمهای احساسی میگیره.فکر کنم کار درستی کردین رد ک ...

من خودم آدم زود رنجیم ولی ایشونم متاسفانه زود رنج بود چیزی که من از یه مرد انتظار نداشتم.. اما بقیه ویژگی ها عالی بود برای همین خیلی تو مخم رفته

زود رنج بودن مرد خیلی نکته مهمیه.اینجور مردها بعداً زنشون رو تبدیل به مادر برای خودشون میکنن و خودشون رفتارهای هیجانی نشون میدن که بعد ها واقعا آزاردهنده میشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
زود رنج بودن مرد خیلی نکته مهمیه.اینجور مردها بعداً زنشون رو تبدیل به مادر برای خودشون میکنن و خودشو ...

خودش که از اول میگفت به من بگو بابا و من کلا دوست دارم حامی همسرم باشم.. فکر نکنم دنبال مامان برای خودش بوده باشه

خودش که از اول میگفت به من بگو بابا و من کلا دوست دارم حامی همسرم باشم.. فکر نکنم دنبال مامان برای خ ...

به حرف نیست در عمل این کارو میکنن جوری که به خودت میای میبینی از ترس ناراحتیش بارها از خودت گذشتی و حرفی نزدی و یهو داغون میشی از درون.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹