2777
2789
عنوان

با شوهر بد دهن و زود جوشم چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14536 بازدید | 57 پست

عزیزم منم مثل شما بودم تو یه ساختمون بودم شوهرم بدجور سواستفاده میکرد منم هی کوتاه میومدم ولی از وقتی جدا شدم و بچه دار شدم اون کوتاه میاد.یه بار به مادر شوهرم گفتم اون همش دیر میاد خونه گفت مرده میره دنباله نون زن نباید زیاد گیر بده میخواستم بزنم تو دهنش.ولی دیگه پشت دستمو داغ کردن چیزی بهشون نگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مثل شما بودم تو یه ساختمون بودم شوهرم بدجور سواستفاده میکرد منم هی کوتاه میومدم ولی از وقت ...

دقیقا نباید خانواده دو طرف رو تا حد ممکن دخالت بدیم چون دخالت بیشتر باعث دوری زن و شوهر میشه و سودی نداره

خدایا شکرت
سعی  کن کوتاه بیای  توام با ملایمت  حرف بزن باهاش اگه  قلیون  اهل دود & ...

نه اهل دود و دم نیس .. فقط مشکلم همینه ک گفتم.. بد دهنه .. و از اینکه خونم تو اونجاس سو استفاده کرده... تا لنگه ظهر میخوابه .. هیچ برنامه ای تو زندگیش نداره انگار مجرده... من اونو میبینم افسردگی میگیرم

چند سالشه؟ کمی صبور باش بعضی مردا دیر دچار بلوغ فکری و عقلی میشن نمونه اش رو زیاد دیدم  اینجو ...

26 سالشه.. نمیدونم والا.. میام خونه مامانم یادم میره همه چی.. دوباره میرم خونم کاراش میاد تو ذهنم اذیت میشم.. چقد بریزم تو خودم ..

عزیزم منم مثل شما بودم تو یه ساختمون بودم شوهرم بدجور سواستفاده میکرد منم هی کوتاه میومدم ولی از وقت ...

اره دقیقا اینکه بگم شوهرم دیر میاد خونه ..ن تنها کاری برام نمیکنن..بلکه میره میشینه ب جاریام میگه اونارو از مشکل زندگیم مطلع میکنه...حتی چند بار یکی از جاریم تو جمع تیکه انداخت ک میگن شوهرت شبا خونه نمیاد

یه کم صبر داشته باش به نظرم با سیاست باهاش رفتار کن .ولی مردا چشمشون به ننه باباهاشون میفته دور برمی ...

وای دقیقا...اصلا نمیدونم چیه تا دورو برشون فامیلای خودشو میبینه دور برمیداره

موضوع دود و دم هم مهمه اگه دوستاش اهل چیزی بودن نگران باش در غیر اینصورت بالاخره روزی اونا ازدواج می ...

اتفاقا با دو تا از دوستاش ک زن هم دارن رفت و امد خانوادگی داریم . ولی اینجایی ک میگم میره.. نزدیک ده نفرن... اینو مطمعنم ک حتی اگه اوناام اهل دود و دم باشن شوهرم نمیکشه... شاید قلیونو ی وختایی تفریحی بکشه.. معتاد بازیه 

حالا برعکس شوهر من صداشو ببره بالا من بیشتر میبرم بالا اون از ترس اینکه مامانش اینا نشونن سکوت میکنه ...

ما چون تو آپارتمان زندکی میکنیم ونگرانم صدا از خونه بیرون نره برا همین فقط خودمو اذیت میکنم وحرص میخورم😟😟😟