2777
2789
عنوان

با شوهر بد دهن و زود جوشم چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14536 بازدید | 57 پست
عزیزم اینطوری هم شوهرت از سکوت شما سواستفاده می‌کنه خانواده شوهر هرکار کنی یه چیزی میگن

وای نمیدونی بین چ قومی افتادم من... شوهرم تو نامزدی خیلی خوب بود.. بعد عروسی اینجوری شد...شاید ب نظرش میخواد منو اول زندگی جمع کنه

خیلی کم سنه شوهرت؟ تو طرفت شوهرته دوتایی فقط میتونین  بهم کمک کنین بنظرم بشین باهاش حرف بزن ...

نمیشه...اون صبح تا شب واس خودش بیرون میره ... بازی میکنه .. خانوادش پیششن .. من ک تنهاام صبح تا شب ..نمیتونم مثل اون باشم.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نمیدونی بین چ قومی افتادم من... شوهرم تو نامزدی خیلی خوب بود.. بعد عروسی اینجوری شد...شاید ب نظر ...

عزیزم باردار هم که هستی 

نمی‌دونم ولی من تجربه بهم ثابت کرده هرچی سکوت کنی و مظلوم تر باشی ببخشید تو سری خواهر میشی

هرچقدر هارتر و غرغرو تر جیغ جیغو تر احترامت بیشتر

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
عزیزم باردار هم که هستی  نمی‌دونم ولی من تجربه بهم ثابت کرده هرچی سکوت کنی و مظلوم تر باشی ببخ ...

نمیدونم هر روز روز داد و بیداد راه بندازم...واس بچم ضرر داره.. تازه تو ی ساختمون بودنمم ی طرف

نمیدونم هر روز روز داد و بیداد راه بندازم...واس بچم ضرر داره.. تازه تو ی ساختمون بودنمم ی طرف

درسته

سعی کن عصبیش نکنی

دست رو نقطه ضعفش نزار

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
بابا بحث یه عمر زندگیه   بشینین  حل  کنین  خلاصه اونم ادمه بخاطر زنش بچش زند ...

حرف و بهش پایبنده تا وختی ک دعوامون نشده.. همین ک دعوامون میشه همه چی یادش میره

خب دوباره اون شروع میکنه.. دیگه واقعا خستم کرده ... الان اومدم خونه مامانمم ک کمتر بمونم خونه و حرص ...

الان خوندم چی به چیه.اصلا سکوت نکن ابرو رو ولش کن تا کی سکوت کنی

گاهی باید خراب کرد و از نو ساخت ...
حرف و بهش پایبنده تا وختی ک دعوامون نشده.. همین ک دعوامون میشه همه چی یادش میره

سعی  کن کوتاه بیای  توام با ملایمت  حرف بزن باهاش

اگه  قلیون  اهل دود  اینا  نیس زیاد بهش گیر نده 

ولی درمورد  بازی بگو هفته ای دوبار برو بازی کن

اولا ک مینشست خونه یا با لب تاب یا کامپیوتر بازی انلاین داتی میکرد .. واقعا معتاد بازی شده بود .. تا ...

چند سالشه؟

کمی صبور باش بعضی مردا دیر دچار بلوغ فکری و عقلی میشن نمونه اش رو زیاد دیدم 

اینجور مواقع هر چقدر پافشاری کنی که بمونن خونه و بازی نکنن بدتر لج میکنه چون بچه است

چند وقت بی اهمیت باش سکوت کن چون بچه لجوج وجودش دیگه گریه نمیکنه بلکه داد میزنه دیگه نمیگه تو خیلی بدی فحش میده

پس صبور باش شاید چند سال طول بکشه ولی بالاخره درست میشه نگرانی تو فقط خودت رو از بین میبره 

خدایا شکرت