2777
2789
عنوان

چقدر این دنیا بی عدالتیه

118 بازدید | 14 پست

تو اشناهامون یه مردهس که زنش رو بخاطر اینکه قراره سین.ش رو بردارن رها کرده و جوابشو نمیده اون زنم هم استرس مخارج و بیماریشو داره هم زندگی از دست رفته و بچشو،،،

بعد یکیم هس بعد یکسال از فوت زنش هنوز که هنوز هر روز میره سرخاکش واستوری میزاره و از دلتنگی داره زجر میکشه

چرا سینشو برداره سرطان داره؟

دقیق نمیدونم میگن قراره سینشو بردارن شوهرش همکار شوهرمه  اینقدر مرده جواب تلفنشو نداده بود که زنگ زده بود به همکارا و دوستاش که ببینه کجاس 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مرده پیش خودش چی فکر کرده؟؟؟؟خدا یروز به وقتش میدونه باهاش چیکار کنه

نمیدونم واقعا مگه زنوشوهر نباید این روزا ب داد هم برین دقیقا موقع بیماری ولش کرد و جواب زنگاشو نمیده

زندگی کلا همینه 

دایی منم بعد اینکه یه اتفاق باعث شد از لحاظ جسمانی تا حدودی معلول بشه( در حد لنگ زدن)  زنش درخواست طلاق داد گفت من برای زندگی با یه چلاق حیفم 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

نمیدونم واقعا مگه زنوشوهر نباید این روزا ب داد هم برین دقیقا موقع بیماری ولش کرد و جواب زنگاشو نمیده

اشکالی نداره ج نده این حرفم یادت باشه یروزی خدا تلافی میکنه حالا شاید یه سال دوسال شایدم ده سال 

دیگه همینه دیگه دنیا پر از خوب و بده ، متاسفانه بدا بیشترن 

کلا اصل این دنیا و زمین جهنمه وگرنه خدا ۱۲۴ هزار پیغمبر نمیفرستاد که آی آدما دست از پلیدی و خودپرستی و دنیاپرستی بردارید و بیاد به سمت خدای یکتا و ...

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/