خودش این پیشنهاد رو داد ولی خانوادم قطعا قبول نمیکنن اینجوری بخوام ازدواج کنم همین الانم بابام میگه ...
نمیدونم هر کی یجوره خانواده من مشکلی ندارن وقتی طرفم آدم حسابیه و تو رو بیشتر از جونش دوست داره
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
خودش این پیشنهاد رو داد ولی خانوادم قطعا قبول نمیکنن اینجوری بخوام ازدواج کنم همین الانم بابام میگه ...
دقیقا با بابات موافقم من شخصیت طاهرو فرض کردم
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
من خودمم به این قضیه فکر کرده بودم به مامانمم گفته بودم مامانم گفت شایدم بابات قبول کرد ولی میدونم ق ...
تاثیری نداره چون ذات واقعیش همینه که الان رو کرده
آخه دو سال یا ۵ سال نداره یکی به یه نفر دل ببنده دیگه همون سال اولم بسته نمیدونم اینا چرا اینجوری بر ...
خانواده این دوس پ س ر منم اصلا ب عشق اعتقادی نداشتن اصلااااا، منو دوس پ س رم عاااشق همدیگه بودیم باورت نمیشه گریه میکردیم برای همدیگه همش
حتی یه چیزی بگم شاید باورت نشه، باباش رفت به مشاور پول داد که ب زنش که میشه مادر پسره بگه این دختره بدرد نمیخوره چون مادره تازه راضی شده بود ولی پدره میگفت اختلاف فرهنگی و این چرتوپرتا حالا اصلا اختلاف خاصی نداشتیم اصننننن تو ی دنیای دیگ سیر میکرد
خلاصه خیلی قلبمو شکوندن😔
میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸