2777
2789

از قبل هم به پدرش گفته بود من دارم میرم پیش مشاور 

اونم اولش گفته بود باشه منم باهات میام اینم گفته بود باشه بیا 

دوباره گفته بود نه مشاور مغز آدمه من نمیام 

بعد تموم‌ شدن جلسات مشاوره ما به برادر بزرگش گفته بود ما جلساتمون رو رفتیم مشاور گفته الان باید خانواده ما بیان 

داداششم گفت اوکی باشه من میام با بابا حرف میزنم 

از اون روز اینا به هر کاری رسیدن برای هر چیزی وقت گذاشتن ولی به باباشون چیزی نگفتن !!! 

خودشم اصلا میترسه با باباش حرف بزنه جربزه حرف زدن نداره 

منم بعید میدونم با این بابایی که داره اصلا باز یه حرف جدید نزنه و نگه نه و نیاد 

این مدتم که پدرش مخالفت میکرد مادرش که پشت باباش بود رو حرف اون اصلا حرف نمیزدخواهر خودش که به قول خ ...

عزیزممممم فایده ایی ندارههه 

ب زور خودتو بهشون‌تحمیل نکن

بزار برن دنبال لیاقتشون

اگه هم ازدواج کنید مطمئن باشه در آینده تو زندگیتون مشکل ایجاد میکنن چون راضی نیستن تا اخر‌عمر طعنه میزنن و ایراد های الکی 

اخه هیچکدوم راضی نیستن اینجوری نمیشه زندگی کرد

یه روزی هم دنیا به سازِ ما میرقصه‌‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیگه خسته شدم 

بهش هر چی فرصت میدم انگار فقط وقت تلف میکنن این مدتم هیچ درست شدنی ندیدم 

هم‌ خودم ناراحتم هم خانوادم از ناراحتی من ناراحتن 

هم پدرم هم مادرم الان ناراضین میگن اصلا ادامه نده این خانواده نه تنها ارزش و جایگاه اجتماعی یه آدم رو درک نمیکنن بلکه احترامی هم نمیذارن ! 

امشبم بهش گفتم اینا رو 

میگه نه من درستش میکنم تو صبر کن زمان بده

خسته شدم انقدر زمان دادم 

آدم به یکی زمان میده ببینه یه قدم مثبت در جهت حل مشکل برمیداره 

عزیزممممم فایده ایی ندارههه ب زور خودتو بهشون‌تحمیل نکنبزار برن دنبال لیاقتشوناگه هم ازدواج کنید مطم ...

آخه سر برادر دومشم ۶-۷ سال مخالفت کردن که میگم رفت اونجوری ازدواج کرد 

پدرش بعدش گفته بود وااااا مشکلی نبود که میومدی‌ حرف میزدی حل میکردیم در صورتی که دوست پ س ر م میگه داداشم هر روز این ۶ سال رو رفت حرف زد ولی نتیجه نگرفت آخر رفت کار خودشو کرد 

الانم اصلا چیزی بهش نمیگن البته خودشم خیلی زن خوبیه 

منم خب دوست پ‌ س ر مو خیلی دوست دارم 

خدایی خودش خیلی خوبه 🥺 ولی به خاطر خانوادش دیگه نمیخوام ادامه بدم 

اینم بگم که مشاورمون همش میگفت این موضوع حل میشه 

ولی اصلا بهش اعتماد ندارم 

کلا حس خوبی ازش نمیگرفتم 

بیشتر انگار میخواست از ما فقط پول دراره تا مشکل ما رو حل کنه 

این مدتم که مشاوره رفتیم حدود ۱۰ جلسه شد ولی حتی مشکلات بین خودمونم حل نشد که هیچ بدترم شد 

فقط گوش میداد ما چی میگیم هیچ راهکاری نمیداد یا هیچ حرفی نمیزد

چقدر بی احترامی کردن بهتون واقعا کارشون زشته

درضمن دوست پسرت اگه یکم جربزه و جدیت پیش خانوادش نشون بده و پاشو کنه تو یک کفش که الا بلا من همین دخترو میخوام اونام میان با حاجی حاجی که مکه نمیشه

چقدر بی احترامی کردن بهتون واقعا کارشون زشتهدرضمن دوست پسرت اگه یکم جربزه و جدیت پیش خانوادش نشون بد ...

اصلا جربزه از خودش نشون نمیدن 

همش منتظره یکی بالاخره پیدا شه حالا داداشش هر کی بره مشکلشو حل کنه 

منم بهش میگم اینا رو میگه نه من دارم احترام میذارم !! نمیخوام احتراما از بین بره !! 

البته اینم بگم تجربه برادر خودش این بود که کلی داد و بیداد و دعوا کرد ولی بازم قبول نمیکردن !! ۸۰ سالشونه مادر پدرش موندم دیگه این حرفا و کارا چیه ! 🙄

پسر نفهمیه 

خانواده مخالف هم باشن ربطی به بیشعوری شخصیت طرفت نداره 

اگه مثل طاهر نیست بندازش دور 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اصلا جربزه از خودش نشون نمیدن همش منتظره یکی بالاخره پیدا شه حالا داداشش هر کی بره مشکلشو حل کنه منم ...

عزیزم دوست پسرت شل شل داره میره جلو که خانوادشم جدی نمیگیرن

وگرنه الان داداش دایی یا عموی من پاشو کنه تو یک کفش که من فلانیو میخوام کس دیگه ای رو نمیخوام از صغیر و کبیر دیگه کسی مخالفت نمیکنه

یعنی چی اگه مثل طاهر نیست ؟!

بهت وعده ازدواج داده ینی تصمیمشو گرفته چه خانواده باشن چه نباشن بیاد باهات ازدواج کنه در نهایت ارزش و احترام و سمت خونواده اش نره و خونواده ی خودشو بسازه به عشقش ارزش بده 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

عزیزم دوست پسرت شل شل داره میره جلو که خانوادشم جدی نمیگیرنوگرنه الان داداش دایی یا عموی من پاشو کنه ...

خودمم بهش اینا رو گفتم 

داشتم تازه شیرش میکردم که بره جدی پاشو کنه تو یه کفش که مشاورمون گفت نه همینجوری با ملایمت و آهسته پیش ببر🫤🫤 گند زد به همه حرفای من 

بهت وعده ازدواج داده ینی تصمیمشو گرفته چه خانواده باشن چه نباشن بیاد باهات ازدواج کنه در نهایت ارزش ...

خودش این پیشنهاد رو داد ولی خانوادم قطعا قبول نمیکنن اینجوری بخوام ازدواج کنم 

همین الانم بابام میگه قید این آدمو بزن این آدم نمیتونه واسه زندگیش و آیندش تصمیم بگیره منتظره بقیه واسش تصمیم بگیرن 

خودمم بهش اینا رو گفتم داشتم تازه شیرش میکردم که بره جدی پاشو کنه تو یه کفش که مشاورمون گفت نه همینج ...

با ملایمت ده سال دیگه هم فس فس میکنه که 

مشاورو ولش کن  الان مگه همه مشاورا باسوادن؟