2777
2789

آره سر کنکور و سر تنبلی تخمدان 

سر کنکور که اصلا کف سرم معلوم بود رفتم کلا کچل کردم یا صفر شروع کردم حنا و صدر و اینا زدن 

بار دوم دیگه شوهرم نزاشت کوتاه کنم تقویتی دکتر داد اما تا تنبلی تخمدان کم نشد ریزشم درست نشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی

هیچکاری نکردم

دکترگفت بخاطرتنبلی تخمدانه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

آره سر کنکور و سر تنبلی تخمدان سر کنکور که اصلا کف سرم معلوم بود رفتم کلا کچل کردم یا صفر شروع کردم ...

چیکارکردی تنبلیت کم شد؟ داروچی مبخوردی؟ 🥲

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

چیکارکردی تنبلیت کم شد؟ داروچی مبخوردی؟ 🥲

نه ورزش کردم دمنوش گیاهی فعالیت کم کردن استرس 

تنظیم خواب آب خوردن زیاد هر شب میرفتم پارک میدویدم دوچرخه سواری خیلی فعال شدم تا کم شد ولی باز تا ول کنم همون اش و همون کاسه

تنبلی تخمدان رو چجور برطرف کردی

ورزش کردم دمنوش گیاهی فعالیت کم کردن استرس 

تنظیم خواب آب خوردن زیاد هر شب میرفتم پارک میدویدم دوچرخه سواری خیلی فعال شدم تا کم شد ولی باز تا ول کنم همون اش و همون کاسه

البته ویتامین امگا ۳ و قطره ویتاگنوس و ول وومن هم خیلی خیلی تاثیر کرد روم 

ورزش کردم دمنوش گیاهی فعالیت کم کردن استرس تنظیم خواب آب خوردن زیاد هر شب میرفتم پارک میدویدم دوچرخه ...

علائم تنبلی چیه؟

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝