2777
2789
عنوان

قدم کوتاهه ناراضی ام از خودم😭💔توروخدا بیایددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 92 پست
هیکلتو درست کن قدت خوبه

پارسال رفته بود وزنم رو 74

منم چاق میشم کل چربی ها جمع میشه تو سینه ام

لاغر شدم سینه هام وا رفت

شل و افتاده رو مخخخخ

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

65هر چقد کم میخورم و ورزش میکنم پایین تر نمیاد

ع خوب چون وزنت زیاده قدت کوتاه نشون میده . برو پیش دکتر ببین چی میگه . 

کار خدا هم نمی‌دونم چرا اینجوره من که گفتم ۱۶۴ هستم ولی وزنم ۴۵ بود این دو هفته هست قرص اشتها آور میخورم تا دو کیلو اضافه کردم و الان فقط تمرکز کردن رو وزنم که زیادش کنم چون قدمم فکنم بلند تر شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شبا ساعت ۱۰ دیگه باید خوابیده باشیصبحونه حتما بخورورزشای کششی خیلی انجام بدهدکتر دخترم مکمل ال آرژنی ...

مرسی عزیز دلم ایشالا همیشه سلامت باشی خودت و خانوادت

دخترتم بره بالای 175🥲🩵

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

انقد عملش سخخخته شنیدم یکی دوسال باید با واکر راه بری

بعد تازه هر بار عمل نهایتا 5 سانت

با دوبار عمل میشه 10 سانت

ب نظرم اگه دنبال اینی ک الان یه عده بیان بگن خوبی ک عزیزم و تاییدت کنن تا اعتماد ب نفست برع بالا ، پس کلا مشکل قدت نیست 

چون این قدی ک تو میگی بد نیست اصلا ، و سعی کن همیشه در هر صورت خودتو دوس داشته باشی ، و نقاط ضعفتو به عنوان نقاط قوت ازشون استفاده کن ، یعنی حتی اگع کسی بهت کوتاهی به این فک کن که تو شاید قدت کوتاه باشه ولی شعوری ک تو داری و اون نداره و همیشه لبخند بزن و بگو ک قدتو دوس داری اونوقت میبینی ک کم کم همه تورو تحسین میکنن چون خودت ب خودت احساس ارزش دادی

ع خوب چون وزنت زیاده قدت کوتاه نشون میده . برو پیش دکتر ببین چی میگه . کار خدا هم نمی‌دونم چرا اینجو ...

اره کوتوله میشم

نمیدونم والا هر چقدر ورزش میکنم ای رونای لامصبم آبی نمیشه

عین ژله اس

ب نظرم اگه دنبال اینی ک الان یه عده بیان بگن خوبی ک عزیزم و تاییدت کنن تا اعتماد ب نفست برع بالا ، پ ...

نه نه اصلا

من مثلا تا پارسال از قیاقم ایراد میگرفتم تا بقیه مخالفت کنن بگن نه اوکی هستی تا من خوشخال بشم

ولی قد رو اصلا. از همون 12 سالگی تا پارسال کار هر شبم گریه بود که چرا کوتاهم

اره بابا خداتومنرنج قیمت جهانیش از 1.5 تا 2 میلیارده حدودا

ع چه جالب یه دوست خانوادگی داریم مرده خیلی خوشتیپ و خوش قیافه ولی قدش کوتاهه اما اینقدر جذابه که قدش به چشم نمیاد . خیلی هم پولداره طوریکه دوماهی یک میلیارد درآمد داره . باید بهش بگم بره عمل قد🤣🤣

ع چه جالب یه دوست خانوادگی داریم مرده خیلی خوشتیپ و خوش قیافه ولی قدش کوتاهه اما اینقدر جذابه که قدش ...

😂😂😂