2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوستم پزشک زنان بهم گفت تو دولتی ها بهارلو و مفرح خیلی خوبن انشااله خوب بشی زود

مرسی عزیزم ولی از من دورن چون سر پسرم کیسه آبم ترکید زودتر از موعد اومد نمیتونم خیلی جای دور برم واینکه جز بارداریای پرخطر محسوب میشم چون انعقاد خون دارم هربیمارستانی قبولم نمیکنه و باید مجهز باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
منم خیلی استرس دارم زایمان اولم ۱۶ ساعت کشید

عزیزم خدا قوت بده من که واقعا جرئت زایمان طبیعی رو نداشتم باز سرچ کن ببین کدوم بیمارستان بهتره

اره عزیز

برا من و دخترم هم دعا کن من ۲۴ هفته ام دیابت بارداری گرفتم قندم ۱۱۰ خیلی استرس دارم ،چهارشنبه آزمایش گلوکز داشتم از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ هر یو ساعت ازم خون گرفتن خیلی اذیت شدم حالا باید برم دکتر غدد 

برا من و دخترم هم دعا کن من ۲۴ هفته ام دیابت بارداری گرفتم قندم ۱۱۰ خیلی استرس دارم ،چهارشنبه آزمایش ...

ایشالله عزیزم بسلامتی بارداری تو بگذرونی کوچولوتوبغل بگیری بخدا الان بارداریا خیلی سخت شده خدابه‌هممون قدرت بده

ایشالله عزیزم بسلامتی بارداری تو بگذرونی کوچولوتوبغل بگیری بخدا الان بارداریا خیلی سخت شده خدابه‌همم ...

اره والله قدیم انقدر راحت بودن ده تا میزاییدن بدون درد و دکتر و آزمایش