2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میلاد که میگن از قبل باید پرونده تشکیل بدی

درسته باید تو بیست هفته پرونده تشکیل بدی آرشم هست میتونی بپرسی شرایطشو،منم دوهفته دیگ زایمانمه میرم دولتی هنوز بیمارستان انتخاب نکردم

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
درسته باید تو بیست هفته پرونده تشکیل بدی آرشم هست میتونی بپرسی شرایطشو،منم دوهفته دیگ زایمانمه میرم ...

والا من چند روزه گوگل نظرات بقیه رو درمورد بیمارستان ها میخونم بیشتر استرس میگیریم از ارش ک بد گفتن از بقیه هم خوب نشنیدم موندم چیکار کنم

ارش افتضاح

از اکبرابادی که بدتر نیست اونجا سلاخ خونس من به احتمال زیاد برم اونجا چارستون بدنم داره میلرزه از الان

والا من چند روزه گوگل نظرات بقیه رو درمورد بیمارستان ها میخونم بیشتر استرس میگیریم از ارش ک بد گفتن ...

دولتی همینه‌کسی خوبش و نمیگه🤦🏼‍♀️

از اکبرابادی که بدتر نیست اونجا سلاخ خونس من به احتمال زیاد برم اونجا چارستون بدنم داره میلرزه از ال ...

ارش دوستم زایمان کرد ببین شکمش انقور بریدن که بعد سه ماه خوب نمیشه من خیلی ازش بد شنیدم بری بهارلو شرف داره به ارش

ارش دوستم زایمان کرد ببین شکمش انقور بریدن که بعد سه ماه خوب نمیشه من خیلی ازش بد شنیدم بری بهارلو ش ...

بیچاره🥲من هر بیمارستانی نمیتونم برم انتخاب زیادی ندارم

ایشالله خوب باشه برات گلم اذیت نشی من که از طبیعی وحشت دارم

خوب که نیست میدونم قراره خیلی اذیتم کنن اما مجبورم من سزارین دوممه طبیعی که اصلااااااا سر پسرم سزارین اختیاری بودم 

خوب که نیست میدونم قراره خیلی اذیتم کنن اما مجبورم من سزارین دوممه طبیعی که اصلااااااا سر پسرم سزاری ...

من دوستم پزشک زنان بهم گفت تو دولتی ها بهارلو و مفرح خیلی خوبن انشااله خوب بشی زود