2777
2789

مجردم 19سالمه

از اولین باری که پریود شدم هیچ وقت مشکلی نبود و همچی منظم بود 

اما ی یک سالو خورده ای هست که نامنظم شده 

و هر وقت هم میشم خیلی خونریزی کمی دارم خیلی کم

همونشم خون رقیق و یک دست نیست بصورت رشته رشته هست 

اهان موی زائد و ریزش مو و جوش و ....اصلا ندارم اصلا ندارم 

البته این مدت استرس زیادی داشتم 

کسی میدونه چمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی اونایی که تنبلی دارن ی عالمه موی زائد دارن ی عالمه جوش دارن من ندارم اینارو

منم نداشتم هیچکدومو ولیی کیست داشتم 😐

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

نه جوش داشتم نه موی زائد

البته در حد چن تا دونه موی زائد داشتم ولی در حد پلی کیستیک نبود

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

من که برام اتفاق نیوفتاده ولی اگه بری دکتر هم میگه طبیعیه ولی خوب میتونی بری دکتر بهت قرص بده منظم شه ولی اینکه میگی خون کم میاد منم یه موقع هایی اینجوریم ولی یه موقع هایی اوکی هستش و خون رقیق هم طبیعیه ولی دکتر برو برای منظم کردن پریودیت ..

آزمایش بده، یا از نظر هورمونی ریختی بهم یا مثل من مثل کم کاری یا پر کاری تیروئید داری و یا چیزی تو بدنت کمه که بهم ریختی، استرست هم بی اثر نمیتونه باشه، آزمایشتو جای معتبر برو برات بگیرن، آزمایشگاه مسعود خیلی خوبه، البته اگه تهرانی باشی مسیرت بهش میخوره، پیش یه پزشک متخصص خوب هم برو که اذیت نشی بابت جواب سوالت 

خب چی بود مال شمامن هم موی زائد و جوش ندارم اما دلیل این چیه

من تنبلی داشتم دیگه البته الان کنترل شده 

اول یه آز هورمونی بده بعدش سونو 

مشخص میشه مشکل کجاس