2777
2789
عنوان

آیت الکرسی میخونم برات🙂‍↔️🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجاتت روا ان شاءالله

ممنونم فدات شم.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

خوندملطفا دعاکن حضرت یوسف برا حاجت رواییم پیش خدا واسطه شه

خدا خیرت بده مهربون.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی به دعایِ حضرت یوسف🥺😍😍❤️❤️❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

خوندم براتون.ان شاء الله حاجت روا باشید و زندگیتون سراسر نور خدا باشه🙂🌷

و من الله التوفیق 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

سلام عزیزم بابام خیلی مارو اذیت میکنه خواهش میکنم دعا کنید مامانم سلامت باشه بلایی سرش نیاد :) بابام ...

سلام به روی ماهت عزیزکم.خوندم برات.ان شاء الله حاجاتت روا باشه و مشکلاتت حل شن🥺😍😍❤️❤️❤️

فرستادم عزیزم توروخدا واسه من بخون محتاجم🙏❤️

خدا خیرت بده مهربون.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی🥺🥺😍😍❤️❤️❤️

تو رو خدا به نیت اینکه من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله بخون🥺😔

خوندم دورت بگردم.ان شاء الله حاجت روا باشین و زندگیتون سراسر نور و رحمت خدا باشه😍😍❤️❤️❤️❤️

عاقبت بخیری بچم🤲منم صلوات فرستادم حاجت روابشی

خدا خیرت بده گلم.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی🥺🥺😍😍❤️❤️❤️

🌹اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌹✨اللّٰهم عجِّل لِوَلیک الْفَر ...

خوندم برات فدات شم.ان شاء الله حاجت روا باشی مهربون🥺😍😍😍❤️❤️❤️❤️