بلووووووط مدیر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 عنوان آیت الکرسی میخونم برات🙂↔️🌿 | مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 125 پست کامنت بذار قشنگم.شما هم لطفا حداقل یک توحید یا صلوات به نیت سلامتی و شادی و ظهور امام زمان بخون😍❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند) 1403/12/10 | 16:15 25 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heyranm عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 13644 خوندملطفا دعاکن حضرت یوسف برا حاجت رواییم پیش خدا واسطه شه متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین
darya_ms عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 30094 سلام عزیزم بابام خیلی مارو اذیت میکنه خواهش میکنم دعا کنید مامانم سلامت باشه بلایی سرش نیاد :) بابام از زندگیمون بره بیرون اسمم سارا
دختررونالدو عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 3106 فرستادم عزیزم توروخدا واسه من بخون محتاجم🙏❤️ کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 19463 تو رو خدا به نیت اینکه من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله بخون🥺😔 ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 لطفا برای شفای من و همسرم 😭😭 خوندم عزیزدلم.ان شاء الله حاجت روا باشی و سلامتیتونو بدست بیارین🥺🥺😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 سمامهسانیما خوندم براشون.ان شاء الله حاجت روا باشن😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
قاصدک_خوش_خبرم عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 8487 🌹اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌹✨اللّٰهم عجِّل لِوَلیک الْفَرَج✨حاجت روا باشین و عاقبت به خیر 💚🌻🌻 اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم☘️ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
آرسامم عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 6045 خدا خیرت بده مهربون.الهی آمین.خوندم قربونت برم ان شاء الله حاجت روا باشی و پسر عزیزت سلامتیشو بدست ب ... ممنونم خواهرگلمخیرببینی انشاله
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 خوندم برای 🌺💚🌺سلامتی وظهور آقا امام زمان🌺💚🌺 خدا خیرت بده مهربون.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍😍❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 سیدزلیخاپیمان خوندم براشون.ان شاء الله حاجت روا باشن عزیزم😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 برات صلوات فرستادم برای سلامتی همسرم و سالم بودن بچم و موندنشون برام ترپخدا دعا کنید🥹🙏🏼 خدا خیرت بده گلم.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی و زندگیتون سراسر خیر و رحمت باشه😍😍❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 بسم الله الرحمن الرحیم امیدتون به خدا انشالله حاجت روا بشیم امیدتون به الله دعاتون کردم توحید خوندم ... خدا خیرت بده مهربوون.برات خوندم.ان شاء الله حاجت روا باشی قشنگممم😍😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 دعا کن خدا حاجتم رو روا کنه مرسی ازت منم برات دعا میکنم 😊 محبت میکنی قشنگم.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی جانم😍😍❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)