بلووووووط مدیر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 عنوان آیت الکرسی میخونم برات🙂↔️🌿 | مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 125 پست کامنت بذار قشنگم.شما هم لطفا حداقل یک توحید یا صلوات به نیت سلامتی و شادی و ظهور امام زمان بخون😍❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند) 1403/12/10 | 16:15 25 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 سحرامیرحسین پشیمون شه و بهم برگرده💔💔 خوندم عزیزدلم.ان شاء الله حاجت روا شی🥺😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 برا من لطفا بخونو هر کی میبینه لطفا صلوات بفرسته چون ی گرفتاری سختی پیش اومده خوندم برات قشنگم.ان شاء الله حاجت روا باشی و مشکلاتت حل شن🥺😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 من لطفا خوندم برات گلم.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 برای من مرسی🥲 قربونت برم.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 خوندم برات عزیزم.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِِ وَآلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّل فَرَجَهُم💞💞اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد ... خوندم برات عزیزدلم.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 شادی روح پدرومادر عزیزم عزیزدلم خوندم براشون.ان شاء الله روحشون غرق نور و رحمت خدا🥺🥺😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم بخون نجات پیدا کنم.... خوندم براتون.ان شاء الله حاجت روا باشید و زندگیتون سراسر نور خدا باشه🙂🌷 النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 واسه خالم بخون عزیزم فوت شده توحید خوندم خدا خیرت بده مهربون.خوندم براشون.ان شاء الله روحشون شاد و غرق رحمت و نور خدا باشه🥺🥺😍❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
naznan_1390 عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 6132 خدا خیرت بده مهربون.خوندم براشون.ان شاء الله روحشون شاد و غرق رحمت و نور خدا باشه🥺🥺😍❤️❤️ ممنون عزیزم
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 برا من و خانواده دعا کن خوندم برات عزیزکممم.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 مممنونم فداتشم همچنین 😘🫂❤️🩹 😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 دعا کنید به عشقم برسم 🥹🥲 خوندم برات عزیزدل.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 ممنون گلم منم خوندم انشالله همه حاجت روا شن خدا خیرت بده.الهی آمیییین😍❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 میشه برای منم به نیت حل شدن مشکلات و شادیم بخونیخیلی ممنونم خوندم دورت بگردم.ان شاء الله حاجت روا باشی و مشکلاتت حل شن😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)