2777
2789
عنوان

آیت الکرسی میخونم برات🙂‍↔️🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 125 پست

دعا کنید به عشقم برسم 🥹🥲

چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند این‌ها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم... 

خوندم جااانم.ان شاء الله حاجت روا باشی و مشکلاتت حل شن😍😍❤️❤️

ممنون گلم منم خوندم انشالله همه حاجت روا شن 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نیت اینکه چیزی که فکر میکنم درست نباشه و بخیر بگذره🥺

خوندم برات جانم.ان شاء الله حاجت روا باشی و زندگیت سراسر خیر و رحمت خدا😍😍❤️❤️❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

خوندمامام زمان دست همه مونوبگیرهمیشه به نیت شفای پسرم بخونی

خدا خیرت بده مهربون.الهی آمین.خوندم قربونت برم ان شاء الله حاجت روا باشی و پسر عزیزت سلامتیشو بدست بیاره🥺🥺😍😍❤️❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

خوندم.خدا خیرت بده واسه حاجت من بخون لطفن.

خدا شمارو هم خیر بده قشنگم.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️❤️

بذار برات شعر بنویسم ،هرچه می خواهی طلب کن از شهنشاه نجف/ منتی گر میکشی از مرد می باید کشید .

ای جاااانم🥺🥺😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️

دعاکن بتونم برم سرکار

خوندم برات عزیزدلم.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️

دعا کن بچم فاطمه باشه کوثر باشه زهرای اطهر باشه انومالی گفت پسر و حالم بده🥹🥹😔توحید خوندم

خدا خیرت بده.خوندم برات جانم.ان شاء الله حاجت روا باشی و خدا یه نی نی سالم و صالح بهت هدیه کنه😍😍❤️❤️

🍀اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر🍀

خوندم برات عزیزکمم.ان شاء الله حاجت روا باشی🥺🥺😍❤️❤️❤️

ازدواج پردیس و معصومه

خوندم فدات شم.ان شاء الله حاجت روا شن و خوشبخت باشن😍😍❤️❤️❤️