بلووووووط مدیر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 عنوان آیت الکرسی میخونم برات🙂↔️🌿 | مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 125 پست کامنت بذار قشنگم.شما هم لطفا حداقل یک توحید یا صلوات به نیت سلامتی و شادی و ظهور امام زمان بخون😍❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند) 1403/12/10 | 16:15 25 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozaunesi عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 948 دعا کنید به عشقم برسم 🥹🥲 چهها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم...
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 10687 خوندم جااانم.ان شاء الله حاجت روا باشی و مشکلاتت حل شن😍😍❤️❤️ ممنون گلم منم خوندم انشالله همه حاجت روا شن خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 به نیت اینکه چیزی که فکر میکنم درست نباشه و بخیر بگذره🥺 خوندم برات جانم.ان شاء الله حاجت روا باشی و زندگیت سراسر خیر و رحمت خدا😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4280 میشه برای منم به نیت حل شدن مشکلات و شادیم بخونیخیلی ممنونم " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 خوندمامام زمان دست همه مونوبگیرهمیشه به نیت شفای پسرم بخونی خدا خیرت بده مهربون.الهی آمین.خوندم قربونت برم ان شاء الله حاجت روا باشی و پسر عزیزت سلامتیشو بدست بیاره🥺🥺😍😍❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 خوندم.خدا خیرت بده واسه حاجت من بخون لطفن. خدا شمارو هم خیر بده قشنگم.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
bbkhorshid عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 14384 خدا شمارو هم خیر بده قشنگم.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️❤️ خیلی لطف کردی🌹❤️ پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 14600 خوندم برات جانم.ان شاء الله حاجت روا باشی و زندگیت سراسر خیر و رحمت خدا😍😍❤️❤️❤️ ممنونم🥲❤️ خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 بذار برات شعر بنویسم ،هرچه می خواهی طلب کن از شهنشاه نجف/ منتی گر میکشی از مرد می باید کشید . ای جاااانم🥺🥺😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 دعاکن بتونم برم سرکار خوندم برات عزیزدلم.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 دعا کن بچم فاطمه باشه کوثر باشه زهرای اطهر باشه انومالی گفت پسر و حالم بده🥹🥹😔توحید خوندم خدا خیرت بده.خوندم برات جانم.ان شاء الله حاجت روا باشی و خدا یه نی نی سالم و صالح بهت هدیه کنه😍😍❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 🍀اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر🍀 خوندم برات عزیزکمم.ان شاء الله حاجت روا باشی🥺🥺😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 طاهرهطیبهرضا خوندم جااانم.ان شاء الله حاجت روا باشن😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
بلووووووط مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3206 ازدواج پردیس و معصومه خوندم فدات شم.ان شاء الله حاجت روا شن و خوشبخت باشن😍😍❤️❤️❤️ النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)