2777
2789
عنوان

آیت الکرسی میخونم برات🙂‍↔️🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا برای شفای من و همسرم 😭😭

خوندم عزیزدلم.ان شاء الله حاجت روا باشی و سلامتیتونو بدست بیارین🥺🥺😍❤️❤️❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

🌹اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌹

✨اللّٰهم عجِّل لِوَلیک الْفَرَج✨

حاجت روا باشین و عاقبت به خیر 💚🌻🌻

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
خوندم برای 🌺💚🌺سلامتی وظهور آقا امام زمان🌺💚🌺

خدا خیرت بده مهربون.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍😍❤️❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

برات صلوات فرستادم برای سلامتی همسرم و سالم بودن بچم و موندنشون برام ترپخدا دعا کنید🥹🙏🏼

خدا خیرت بده گلم.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی و زندگیتون سراسر خیر و رحمت باشه😍😍❤️❤️

بسم الله الرحمن الرحیم امیدتون به خدا انشالله حاجت روا بشیم امیدتون به الله دعاتون کردم توحید خوندم ...

خدا خیرت بده مهربوون.برات خوندم.ان شاء الله حاجت روا باشی قشنگممم😍😍😍❤️❤️❤️

دعا کن خدا حاجتم رو روا کنه مرسی ازت منم برات دعا میکنم 😊

محبت میکنی قشنگم.خوندم برات.ان شاء الله حاجت روا باشی جانم😍😍❤️❤️