بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
@niniyar سلام این کاربر واقعا مزاحمه به اسم مذهب مزاحم خانمها میشه واقعا رو اعصاب تمام کاربرهاس تو ...
من آدم سالمی هستم. نه مواد نه مشروب نه دروغ ... همین الانم کلی در pv مخاطب دارم و واقعا محترمانه حرف زدم باهاشون نه حرفای خاص و مثبت ۱۸ .... جایی هم که از دستم براومد سعی کردم کمک کنم.
در مورد شما و کاربر گوگولیتونمم هم دنبال اصلاح بودم که پیام دادم حتی به خودت گفتم تهران اومدی کمک خواستی در خدمتم.... یکمی شما هم از بعد انسانی به قضیه نگاه کن
آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute, attractive, sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن
از این به بعد هربار ریپش کنی نی نی یار برات تگ میکنه امروز جمعهس نیستن وای مطمئن باش اونقدر تگ میکنه تا تعلیق شی تمام حساباتو هم داریم میدیم به سایت همه رو با هم نعلیق کنه دیگه نبینمت