2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته 6 بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 8538 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل درد یا کمر درد هم داری؟

بله عزیزم...۳ ماه اول کلا همه جا معمولا درد میکنه دل و دست و کمرو پا و سرو با سن و رون و😕

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یه سوال شماهایی که لکه بینی داشتین لکه زرد هم میبینین یانه من لکه زردم میدیدم دکتر گفت عفونت نداری ب ...

یه بار دیدم...چون یه بار بود گفتم عفونت نیست دیگه..آره میتونه واسه لک باشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مرسی خانم ها سپردمش به خدا . انشالله که قطع بشه برام دعا کنید

نگران نباش لک مهم نیست سلامتیش مهمه..بعضیا بدون یه لک ختم بارداری میشن بعضیا تا آخرش لک...من ک دیگه عادت کردم

پریروز اداره یک استرس و فشار روحی بدی بهم وارد کردن از فرداش لکه بینی پیدا کردم

الهی .نگران نباش . منم خیلی لکه بینی داشتم استراحت کن اگه میشه یکی دو روز سر کار نرو فقط بخواب .مراقب نینیت باش.من یه هفته اس که به خاطر بی توجهی هام نینی مو از دست دادم حالا غصه شو میخورم.از همه دنیا مهمتره کوچولوی نازت. فقط به فکر خودت و بچه باش . ولی حتمابه دکترت بگو لکه داری و مهمترین چیز استراحت روحی و جسمیه.ایشالا که به ثمره   زندگیت با دل خوش میرسی.

عزیزم اندازه جنین تو هر هفته مختلفه..تو چند هفته رو میخوای؟

۸ نه هفتگی رفتی چه قدر بود من ۹ هفته چند روز بود رفتم سن جنینم یه هفته کمتر زده بود ۱۲ میلی بود و بدون ضربان قلب

این تیکر بچه ی که قرار بود تیر ماه بیاد بغلم اما برام نموند
الهی .نگران نباش . منم خیلی لکه بینی داشتم استراحت کن اگه میشه یکی دو روز سر کار نرو فقط بخواب .مراق ...

مرسی گلم استعلاجی گرفتم . دعا کنید برام فقط دراز کشیدم و شیاف میزارم

خدایا !!!!!!!!!
الهی .نگران نباش . منم خیلی لکه بینی داشتم استراحت کن اگه میشه یکی دو روز سر کار نرو فقط بخواب .مراق ...

الهی چند هفتگی از دستش دادی

این تیکر بچه ی که قرار بود تیر ماه بیاد بغلم اما برام نموند
۸ نه هفتگی رفتی چه قدر بود من ۹ هفته چند روز بود رفتم سن جنینم یه هفته کمتر زده بود ۱۲ میلی بود و بد ...

سونو ۸ هفته گیم و داخل گوشی ندارم ببخشید..نمیتونم بلند بشم😘