2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته 6 بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 8538 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم استعلاجی گرفتم . دعا کنید برام فقط دراز کشیدم و شیاف میزارم

خونریزی کردی قشنگ؟یا فقط لک ؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وای خیلی بزرگ شده بودمس ایشالله دفعه بعدی سالم زایمان کنی

آره ۵ ماه بود و سالم. فعالیت زیادم باعث شد دهانه رحم باز بشه و نشد کاریش کنیم. ایشالا مال بقیه سالم و با دل خوش به دنیا بیاد.

من هفته ی پنج لکه بینیم شروع شد و هفته شیش افتادم به خونریزی،دکتر گفت جنین تو جاش شله هنوز،بهم سه تا آمپول پروژسترون داد و شیاف که تا 0ند هفته پیشم داشتم شافو استفاده میکردم،دکتر گفت عسل و پسته و زعفرون و آویشن و گل گاوزبون نخورم و استراحت مطلقم کرد الحمدلله بچم سالمه و رفتم تو پنج ماه انشالله شماهم استراحت کنی حل میشه اصلا نگران نباش

و خدایی که در این نزدیکی است.....
ی سوال.من دو هفته شیاف گذاشتم دیگه استفاده نکردم،لک هم همون روزای اول قط شده بود.بنظرت باید ادامه بد ...

منم دو هفته گزاشتم قطع کردم پیش دکترم رفتم سونو نوشت دوباره برام شیاف نوشت برو پیش دکترت بهتر میدونه

ساغر جون دیگه سر کار نرو از من می شنوی من از وقتی تصمیم گرفتم بچه دار شم دیگه نرفتم سر کار چون میدونستم اینقدر اونجا بهم فشا روحی وارد میکنن که خودم هم بخوام نمیتونم ریلکس باشم ! 

مادرانه ترین لحظه های امروزم همین لحظه است... همین لحظه که با تمام جان عاشقم...دوستت دارم را یواشکی به تو هدیه میکنم❤❤❤