2777
2789
عنوان

پسرا وقتی بدستت بیارن میرن😭

191 بازدید | 16 پست

دوستان این پسره به قدری خوب بود که حد نداشت

اون اصرار به ازدواج من فرار... اون اصرار به دیدار من فرار...من اولویتش بودم شدیدا...

خیلی تلاش میکرد بهش حس پیدا کنم

2 ماهه بش حس پیدا کردم اینقد بش چسبیدم فراری شده

من اصرار به ازدواج اون فرار 

من اصرار به دیدار اون فرار

حتی امشب مستقیم بش گفتم بیا خواستگاریم منتظر چیی اینقد میگفتی بت اجازه بدم بیای خواستگاری خب بیا بت اجازه میدم با پدرم حرف بزنی یهویی برگشت گف من تهران دانشگام نمیتونم... بعد از دانشگام میام😐گفتم خب من میگفتم ازدواج نمیخوام قصدم ازدواج نیس چرا فکر ازدواج انداختی تو سرم؟ بعدش گف قصدت چی بود؟ گفتم رل بود قصدم.. یهو گف باشه پس منم دیگه میگم نه 

ولی بدون ازدواجمون دیگه به هم ربطی نداره و یسری کارا رو نمیتونیم کنیم دیگه مثلا صحبتای خصوصی بعضی قربون صدقه ها و این حرفارو نداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هیچ وقت پیش هیچ پسری خودتو کوچیک نکن و نگو بیا خواستگاریم مگر این که واقعا سنت رفته باشه بالا و‌ خانوادت بهت فشار آورده باشن

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻