سلام بچه ها کسی توی هفته های 5 یا 6 بارداریش لکه بینی داشته ؟؟؟ اگر اره خونریزی چه قدر بوده و رفع شده یا سقط شده امروز سونو هم دادم ساک بود ولی برایرضربان قلب گفتن خوبه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استراحت کن بدون استرس ان شا الله که بارداری خوبی در پیش داشته باشی
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
عزیزم همه مثله هم نیستن،یکی خونریزی زیاد داره یکی کم،تو هر دوحالت وضعیت بچه فرق داره،فقط باید بری دکتر،منم لکه بینی و خونریزی دارم،شیاف استفاده میکنم،اینجام مشورت کردم،بعضیا بچشون سالم و سلامت و بعضیها سقط