2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه قبل از بروز خشم یک نفس عمیق بکش و به این فکر کن که اون بچه هنوز خیلی کوچولوعه برای خیلی چیزا

اخهپسر بزرگم ۱۱سالشه پسر کوچکم دو سال بعد این بزرگه هر چی رو برمیداره کوچیکه میره سروقتش گریه و زاری ک بده ب من 

اونم عصبانی میشه اصلا ی لحظه ارامش نداره منم کلافه میشم 

من فقط وقتی خوابم میاد اونم از ساعت ۶صبح تا ۱۰صبح اگه بیدارم کنه ناراحتم و محل نمیدم  ک گریه میکنه..در غیر این ساعات هرچی کثیف کاری کنه و بازی بخاد پایه ام فقط نهایت بگم نکن ،زشته ،اون بَدِه 

خودم و خدام💌

ببین من خیلی صبورم 

ولی میریزم تو خودم 

الان چاره داشتم سر به بیابون میزاشتم 

میخوای عکس بدم دوتا پسرام الان بیدارن با هیچ روشی نخوابیدن تو تاریکی مطلق من نشستم اون دوتا رو کول منن🥲

مامان دوتا گل پسر

چجور مانع شم اینم بگو

میدونم بچه ات خیلی شر و شیطونه البته حدس میزنم 

اگه صبرت تموم شد و یه لحظه خواستی واکنش نشون بدی مانع شو نفس عمیق بکش 

ببین عزیزم اون بچه هست هیچ درکی از ازار و اذیت نداره فقط دوس داره کاری که میخواد رو بکنه ولی اگه شما سرش داد بکشی بشدت روانش آسیب میبینه 

اگه فکر میکنی کنترل کردن خشمت از توانت خارجه حتما از ارامبخش کمک بگیر 

ببین من خیلی صبورم ولی میریزم تو خودم الان چاره داشتم سر به بیابون میزاشتم میخوای عکس بدم دوتا پسرام ...

من نمیتونم بریزم تو‌خودم خیلی داد میزنم از این‌موضوع ناراحتم  بنظرت برم دکتر قرص ارامبخش بکیرم 

اخهپسر بزرگم ۱۱سالشه پسر کوچکم دو سال بعد این بزرگه هر چی رو برمیداره کوچیکه میره سروقتش گریه و زاری ...

اولا به هیچ وجه از بزرگه نخواهید که کوتاه بیاد چون هم حقش ضایع میشع هم بچه کوچیک فکر میکنه همه چیزو میتونه به زور داشته باشه... باید با بازی و آرامش بهش یاد بدید، تجربه ثابت کرده به من که همه چی با آموزش قابل حل هست 

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖