2777
2789
فداتشم انقدر غصه نخور ...تو خودت الان نیاز به کمک داری مشکلت با همسرت چیه

خدا نکنه مرسی مهربونم.بخاطر خانوادش میخام ازش جدا شم غلام حلقه بگوش اوناس از صبح تا شب دنبال اینه کار چی دارن انجام بدن هرچی در میاره خرج اونا میکنه یه ریال خرج ما نمیکنه تاحالا یبار تفریح نبردمونه یه پارک بچمو نبرده میگه بابام میفهمه ناراحت میشه چرا اونا رو نبردیم یه دونه عروسک همش داره  خدا لعنتش کنه تو این ساعت عزیز خدا. درست نیست ولی الهی پدر مادرش بمیرن راحت شم

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥
خدا نکنه مرسی مهربونم.بخاطر خانوادش میخام ازش جدا شم غلام حلقه بگوش اوناس از صبح تا شب دنبال اینه کا ...

بهت حق میدم 

اگه خانوادش شعور داشتن به پسرشون میگفتن به جای ما به زن و بچه ات برس 

خدا نگذره از همچین مادر پدرایی که پسرشون رو  بچه ننه بزرگ میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت حق میدم اگه خانوادش شعور داشتن به پسرشون میگفتن به جای ما به زن و بچه ات برس خدا نگذره از همچین ...

من دندونم آبسه کرده بود پول نداد من دندونمو درست کنم فرش خرید برا مادرش . به خدا حلالش نمیکنم همش میگم خدایا دست به طلا میزنه خاکستر بشه که زندگی منو بچم تباه کرده خدا خودش جواب خودش و اون ننه عوضیشو بده .ببخش سرتو درد اوردم . من دعا هام خیلی گیراس دعا میکنم خدا بچه هاتو از هر بلا و افتی دور کنه ان شاالله ثمره بچه هاتو ببینی

من دندونم آبسه کرده بود پول نداد من دندونمو درست کنم فرش خرید برا مادرش . به خدا حلالش نمیکنم همش می ...

بخاطر پاکی دلته عزیزم

متاسفانه اکثر وقتا یه زن خوب نصیب یه ادم بی صفت میشه

میدونی مقصر فقط و فقط مادر پدرشه 

عموی من ازدواج که کرد زنشو دوست نداشت اصلا دلش نمیخواست ببینتش تمام اینا رو لحظه به لحظه شاهد بودم 

اما مادربزرگم مدام نصیحت عموم کرد که حرمت زنتو نگه دار بهش محبت کن اونقدر گفت و گفت تا عموم تحت تاثیر حرفاش واقعا از ته قلب عاشق زن عموش شد الان زن عموم تاج سرشه از بهترین مسافرتا بگیر تا کلی طلا و احترام و عزت 

خواستم بگم اگه مردی بده مقصر فقط مادر پدرشن 

بخاطر پاکی دلته عزیزممتاسفانه اکثر وقتا یه زن خوب نصیب یه ادم بی صفت میشهمیدونی مقصر فقط و فقط مادر ...

لطف داری مهربونم . اره تقصیر مادرشه اون نمیزاره زندگی کنیم راست میگن به خدا شیری ک ادم میخوره و تربیت خیلی مهمه