2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیقراری و آسیب ها صدمات به روح و روان و احسات خانم ها حدودی عنوان کنم ده برابر خانم ها شدید آسیب دیدن تا هفت سال اولشون و آقایون دو برابر حداکثر تا سه سال اولشون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

آخرین جلسه طلاق یکی از نزدیکانم اقا داماد زن گرفته بود صبر نکرد طلاقش کامل بشه زنش هم تو ماشین نشسته ...

هم خنده دار هم گریه دار

اینکه بخاطره کسی دیگه زندگیشو خراب کرد با دیگری هم خوشبخت نمیشه 🙌

🕊
بیقراری و آسیب ها صدمات به روح و روان و احسات خانم ها حدودی عنوان کنم ده برابر خانم ها شدید آسیب دید ...

متوجه نشدم ! 

یعنی شما عنوان میکنید خانم ها آسیب شون خیلی بیشتره !؟! من نظر اینه هر کسی علاقه بیشتر داشته باشه آسیب بیشتر میبینه. من طی این دو سال در مسیر خودشناسی بودم و واقعا تنهایی برام لذت بخش بود .و بی قراری برای طلاق نداشتم چون میخواستم هر کسی بهم آسیب زد خودش و خدای خودش طرف باشه . اما یکم بعد از حکم بی قرار شدم . و میگم کاش میشد بهتر میشد 

🕊
متوجه نشدم ! یعنی شما عنوان میکنید خانم ها آسیب شون خیلی بیشتره !؟! من نظر اینه هر کسی علاقه بیشتر د ...

اره چون هیچ وقت احساسات خانم ها برابر اقایون نبوده که ،چرا پس همیشه اول عقل بعد احساسات وهرجا احساسات جای عقل عاقلی بگیره صدمه آسیب همراه داشته صبرکردن دربرابر راه ناعاقلی میشه بعدش افسوس خوردن و به ای کاش ها رسیدن هست الکی عمرتون فنا نبایدهای نداشته باشین چون صبرزیاد و تحمل زیاد جز انجام وطیفه قرار گرفته همیشه وقدر ندانستن هاتون میشه وسوختن هاتون و به ای کاش ها میرسین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.