2777
2789
عنوان

سوال در مورد تغذیه کودک یک ساله

872 بازدید | 17 پست

سلام . دختر من الان نزدیک ۱۳ ماهشه و شیر خشکیه. متاسفانه هنوز شیر خشک میخوره و شیر رو به هر غذایی ترجیح میده. شبا دوبار بیدار میشه شیر میخوره. طول روز هگ صبحونه ناهر شام میخوره ولی میان وعده اصلا.شیر میخواد فقط. میخوان بدونم تا کی این رویه ادامه داره. تا کی میشه به بچه ها شیر خشک داد. 

♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منکه فقط شیر میخواد.میره شیشه شیرشو میاره میده به من که یعنی شیر بده. میان وعده هم که نمیخوره. شبا هم که حتما باید شیر بخوره

فک کنم تنها راهش این باشه که از شیرخشک بگیریش به شیر گاو عادتش بده از همین حالا من که بچمو 15 ماهگی ...

خوب چه فرقی. فقط شیرش عوض میشه. من میخوام غذا بخوره.

پسر منم 13 ماهشه.الان این روال بچت خوبه .میوه بده و بیسکوییت دستش.پسر منم شیرخشکیه من الان پاستوریزه ...

منم میخوام پاستوریزه بدم. شوهرم‌نمیذاره. میگه باز این شیر خشک بهتر از پاستوریزه اس که نمیدونی با چی ساختن.

پسر منم 13 ماهشه.الان این روال بچت خوبه .میوه بده و بیسکوییت دستش.پسر منم شیرخشکیه من الان پاستوریزه ...

شبا چند بار شیر میخوره؟؟ شیر خشک میدی بهش یا پاستوریزه

شبا چند بار شیر میخوره؟؟ شیر خشک میدی بهش یا پاستوریزه

12 شب شیر میخوره تا 11 میخوابه نمیخوره بعد شیر میدم که طی روز 3 یا 4 تا 180 میل.پاپاستوریزه.10 روز یه بار شیرخشک میخرم.3 وعده غذا.بیسکوییت.میوه .پاپکرن.شلغم این چیزا کنارش.

12 شب شیر میخوره تا 11 میخوابه نمیخوره بعد شیر میدم که طی روز 3 یا 4 تا 180 میل.پاپاستوریزه.10 روز ی ...

خدا حفظش کنه. دختر من طول شب دوبار ۱۲۰ تا شیر میخوره. فعلا هم اونقدر دندون نداره خوب بتونه بجوعهواسه همین پپکرن اینا نمیخوره

چند سی سی شیر پاستوریزه بهش می دین؟

خدایا.... دستم به آسمانت نمی رسدتو که دستت به زمین می رسد بلندم کن.