2777
2789
عنوان

نظرتون راجب تزریق ژل ب صورت چیه

504 بازدید | 42 پست

بچه ها من خودم موافق تزریقای الکی وغیرطبیعی که الان خیلیا انجام میدن نیستم

ولی میخوام براصورتم یکم تزریق انجام بدم ک پرتر شه وصورتم بازشه

دوسالی هست از اضطراب وفکرو.. صورتم لاغرشده اکثرا ام اونایی ک بعدچندوقت میبینن منو میگن چقدفرق کردی یکی میگه چقد صورتت لاغرشده ازبین رفتیا نسبت ب چندسال پیش قیاس میکنن

الانم زشت نشدما این ومتوحه ام اما صورتم انگار جون نداره یا شادابی قبل ونداره 

مامانم هی میگه خوراکت خرابه چیزی بخور دیوانم کردن ولی دست من نیس که معدم کوچیکه والا 

خلاصه که خسته شدم ی چندماه دیگه میشه ۱۹سالم با ی دکتر صحبت کردم گف هروقت خاسی بیا انجام میدم

منتها چون هیچوقت اینجور تجربه ای نداشتم گفتم بیام ازشما بپرسم دلم که خیلی میخاد برم پایین گونم ویکم تزریق کنم پرتر شه حداقل انقد دیگه غصه نمیخورم وازخودم راضیم🥲

منم بخاطر کاهش وزنم صورتم لاغر شده خودم اعتماد به نفس ندارم ولی شوهرم میگه اینجوری دوست دارم حتی وقت دکتر و تزریق هم گرفتم بعدش از استرس و ترس نرفتم همین هفته قبل بود ،شوهرمم گفت نرو 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

بگو اونکه از بین رفته مغز کوچیک توعه

ژل خوبه بزنی ولی یکم گونه بزن درست میشه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مخالف کارهای زیبایی که به صورت طبیعی باشه نیستم 

اما حجم خارج از کادر متنفررررم

شما هم تحقیق کن بهترین مطب یا کلینیک زیبایی شهرتون رو برو 

چون کار پر ریسکیه

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
منم بخاطر کاهش وزنم صورتم لاغر شده خودم اعتماد به نفس ندارم ولی شوهرم میگه اینجوری دوست دارم حتی وقت ...

اره منم مثل خودت

داداشم بدون اینکه چیزی راجب صورتم بگم میگه خیلی خوبی همچیت میزونه اما خودم اعتماد بنفس ندارم انگار میخوام مثل قبل شم 

دیگه بقیه ام اینجور میگن که چیزی بخور چیزی بخوررر حساس ترشدم