2777
2789
عنوان

نظرتون راجب تزریق ژل ب صورت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 42 پست
مرسی خیالم یکم راحت ترشدهرچند تصمیم ام وگرفته بودم دیگهمنم میگم انقدی ک صورت پرتر شه بزنه برام

۴ سی سی کافیه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم میگفتم بزن دیگه رو روحیت تاثیر مثبت میذاره که رسیدم به ۱۹ سالگی. عزیزم ژل پوستو کمی کش میاره و هربار مجبوری مقدار بیشتری تزریق کنی از الان شروع کنی تو سی سالگی تبدیل به بانو ذوزنقه میشی این بلا رو سر خودت نیار. تو این سن با چند تا کرم خوب و یه رژیم سالم هم صورتت پر میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شما اگه بخاطر تیرگی زیرچشم میخوای تزریق کنی مزوژل بهتره و کوکتل مخصوص داره عوارضی ام نداره اما اکه ب ...

به نظرم مزوژل بزن بهتره چون کل صورت شاداب و توپر می کنه 

در مورد ژل هم نگران نباش ژل دفعه اول زودتر از اون چیزی که فکر کنی می ره. من یک ماه پیش ۳۷۰۰ دادم خط خنده رو یه سی سی زدم الان حس می کنم ۶۰ درصدش جذب شده! اگه پولش داشتم دوباره می رفتم می زدم 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

داشتم میگفتم بزن دیگه رو روحیت تاثیر مثبت میذاره که رسیدم به ۱۹ سالگی. عزیزم ژل پوستو کمی کش میاره و ...

حرف شما ام منطقیه اخه

واقعا موندم چ کنم خودم ام دودلم 

اخه باکرم انقد سریع نتیجه نمیگیرم و جواب دهی خوبی نداره 

خوراکم ام خوب نیست باشربت اشتهاام کارم را نیفتاد با تغذیه ام نمیتونم کاریش کنم

خواستم یه سره کنم کارو😪

به نظرم مزوژل بزن بهتره چون کل صورت شاداب و توپر می کنه در مورد ژل هم نگران نباش ژل دفعه اول زودتر ا ...

عزیزم مزوژل وانحام داده بودم حدود سه ماه پیش اره صورت وشاداب میکنه ولی انچنان پرنمیکنه که من میخوام 😓

بعد مزوژل ام مثل ژل اثرش میره سریع 

ولی خب حداقل ژل پر کنندگیش بیشتره🫠

حرف شما ام منطقیه اخهواقعا موندم چ کنم خودم ام دودلم اخه باکرم انقد سریع نتیجه نمیگیرم و جواب دهی خو ...

آدم تا سنش کمه میگه اووو کو تا سی سالگی ولی به چشم برهم زدنی میگذره و نتیجه هرکاری کردی رو میبینی. ۱۹ حتی برای عمل بینی هم زوده چون چهره هنوز تحت تاثیر بلوغ و در حال تغییره.

برعکس کرم و داروی تقویتی خوب استفاده کنی سریع و عالی نتیجه میده. با یه روانشناس هم برای روحیت صحبت کن. وقت برای این کارا زیاده بذار به عنوان آخرین راه. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اره منم مثل خودتداداشم بدون اینکه چیزی راجب صورتم بگم میگه خیلی خوبی همچیت میزونه اما خودم اعتماد بن ...

من که فعلا از ترسش بیخیال شدم واقعا میترسیدم از اول میگن نکنه یوقت زشت بشم و یا عفونت کنه و هزارتا دردسر دیگه میاد تو ذهنم 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
من که فعلا از ترسش بیخیال شدم واقعا میترسیدم از اول میگن نکنه یوقت زشت بشم و یا عفونت کنه و هزارتا د ...

میفهمم من خودم ام از اول میام ب اخرش فکرمیکنم میترسم بعدا پشیمون شم

شماام ایشالله از ی راه طبیعی صورتت وپرمیکنی امیدوار باشش🤍