یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گمان میکنم راهی که میسپرم راه من است و آن را آنگونه که باید میسپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام میگرفت را حفظ میکنم.
خودم هم لوازم رو از فروشگاه خانه و کودک میخرم که همه چی داره و تو سعادت آباده پیجش هم تو اینستاگرام خیلی پرطرفداره
گمان میکنم راهی که میسپرم راه من است و آن را آنگونه که باید میسپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام میگرفت را حفظ میکنم.
ا من موضوع رو نخوندم کامل :) البته بنظر من الان آنلاین خیلی بهتره خودم هم لوازم رو از فروشگا ...
من لباسو ترجيح ميدم حضوري بخرم چون چند بار آنلاين گرفتم سايز نبود.خانه و كودكم ميشناسم يه مدت ازشون ميخريدم اما يكي پيدا كردم نزديك خونمون ازون خيلي قيمتاش بهتره.اما براي محصولات هيپ مجبورم برم همون خانه و كودك