2777
2789
عنوان

پروفایل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4383 بازدید | 168 پست
نمیگم که انکار کنه مادرشو.منظورم میزان ابراز و الویت بندیه.بنظرم این قبیل آقایون هنوز بالغ نشدن

بلوغ ربطی به این چیزها نداره اینها محبت ومهربونی هست که تو وجود خیلی ها هم پیدا نمیشه کسی که به پدر مادرش محبت کنه نسبت به همسر وفرزندش هم همینطور میشه معمولا

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
خیلی بده آدم بچشو بیشتر از همسرش دوس داشته باشه،مادرم همیشه میگه از من به تو نصیحت بیست تا پسر کاکل ...

مگه میشه آدم یه مردو که با یه امضا محرم شده با یکی عین همون امضا نامحرم میشه از پاره تنش بیشتر دوست داشته باشه ؟ 😳

به نظرمنم خیلی  بده آدم یکیو با منفعت رسوندنش دوست داشته باشه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه نیستی که اون در مورد مادرش گذاشته تو بری در مورد پدرت عکس بزاری یا دعوا راه بندازی که.اتفاقا به نظرم تو یه عکس در مورد همسرت بزار و بعضی وقتام غیرمستقیم بهش بگو دوست دارم توام با اینجور کارا خوشحالم کنی.واسم پروفایل بزاری و ...من بودم ناراحت نمیشدم.

عزیزم واسه حل مشکل منم یه صلوات بفرستین😘بیشترم فرستادین اشکال نداره اخه مشکل زیاد دارم😊
خیلی بده آدم بچشو بیشتر از همسرش دوس داشته باشه،مادرم همیشه میگه از من به تو نصیحت بیست تا پسر کاکل ...

منظورم این بود اونقدر که من پسر م دوست دارم ایشون فکر کنم بیشتر دوست داشته باشه مقایسه دوست داشتن دوتامون بود نسبت به فرزندمون نه همسرم نسبت به بنده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بلوغ ربطی به این چیزها نداره اینها محبت ومهربونی هست که تو وجود خیلی ها هم پیدا نمیشه کسی که به پدر ...

عزیزم من که نمیگم محبت نکنه...

حرف من چیز دیگه ایه

نظر شما هم محترمه

عاقلان نقطه ی پرگار وجودند ولی...عشق داند که دراین دایره سرگردانند
مادر ی چیز دیگس

شما با توجه به دیدگاهت نسبت به جایگاه همسر و دیدگاهی که نسبت به خانم شاغل داری پیشنهاد میکنم اصلا ازدواج نکنین . چون واقعا باعث غم و ناراحتی همسرتون خواهید شد 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

من فقط میدونم هیچچی نمیتونه جای عشق مادر و فرزندی رو پر کنه اصلا کلا نباید مقایسه بشه 

ولی عشقای دیگه شاید یه روزی فراموش بشن ولی عشق مادر و بچه محاله فراموش بشه یا کمرنگ بشه 

اونایی هم که به اجبار روزگار و پیشامد ها یا نفهمی یا فشار همسر رابطه رو رو با مادر یا بچه سرد میکنن تو دلشون همیشه یه خلاء ی هست 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
شما با توجه به دیدگاهت نسبت به جایگاه همسر و دیدگاهی که نسبت به خانم شاغل داری پیشنهاد میکنم اصلا از ...

چشم

هر دهان که بوی گل می داد دوختندش به سوزن ها/بوی گل شد گلاب و جاری گشت ز چشم ِ مستِ سوسن ها    
چشم

جدی گفتم . به نظرم شما هنوز به بلوغ فکری برای ازدواج نرسیدین . البته اگر اعتقادات قلبیتون مثل صحبتهایی باشه که اینجا بیان کردین . 

کاملا توانایی تخریب احساسات یه خانم و نابود کردن زندگی مشترک رو دارین.

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
جدی گفتم . به نظرم شما هنوز به بلوغ فکری برای ازدواج نرسیدین . البته اگر اعتقادات قلبیتون مثل صحبتها ...

ممنون از ابراز لطفتون

هر دهان که بوی گل می داد دوختندش به سوزن ها/بوی گل شد گلاب و جاری گشت ز چشم ِ مستِ سوسن ها    

هر کسی جایگاه خودش رو داره ، چه مادر چه همسر چه فرزند

ما آگاهانه فردی رو برای زندگی به عنوان همسر انتخاب میکنیم . 

خیلی جاها نزدیکی و انس و راحتی که با همسر هست با مادر و پدر نیست.

همونطور که مادر پسر براش زحمت کشیده ، مادر دختر هم همون زحمت ها رو کشیده . 

اما بعد از ازدواج باید اولویت زندگی میشه همسر و زندگی شخصی ( طبق صحبت های مشاورین خانواده ) 

حتی مثال میزنن اگر همسرتون گفت بریم فلان جا ، مادرتون گفت جای دیگه و بچه یه پیشنهاد دیگه داد مرد باید اونجایی رو انتخاب کنه که همسرش گفته.

و اینکه بعد از ازدواج مرد اگر میخواد لطف و محبتی به خانواده اش کنه از سمت همسرش باشه 

این کار باعث میشه روابط مادرشوهر و عروس دوستانه تر بشه و در مقابل هم قرار نگیرن . 

متاسفانه توی ایران به خصوص نسل های قبلی آقایون نسبت به همسرشون محبت کافی نداشتن و خانم ها اون محبت و توجهی که از همسرشون نگرفتن رو میخوان از پسرشون طلب کنن.

ما خانم ها هم پدر و مادرمون رو دوست داریم ، ما هم خواهر و برادر داریم . 

اگر ما هم دائم بخوایم بگیم نه من مادرم رو بیشتر دوست دارم ، پدرم یه چیز دیگه است ، اول داداشم بعد همسرم! خوب این زندگی دیگه زندگی نیست

همش میشه حسادت و احساس رقابت

مادر و پدر خیلی عزیز هستن قبول، ولی اگر نمیتونیم تعادل ایجاد کنیم و دائم میخوایم بگیم مادر یا پدر یه چیز دیگه است، چیزی که زیاده همسر ولی پدر و مادر پیدا نمیشه ! بهتره ازدواج نکنیم و فرد دیگه ای رو نابود نکنیم . مگر با یکی مثل خودمون که همسر رو آدم حساب نکنه و بگه این شوهر یا زن نشد یکی دیگه! 

هر کسی جایگاه خودش رو داره ، چه مادر چه همسر چه فرزند ما آگاهانه فردی رو برای زندگی به عنوان همسر ا ...

شما همسرت رو بیشتر از پدرت دوست داری؟

ونیز پسر من 😁 بعد من عین مادرشوهر خوبا بگم واسه زنت بزار پسره ی خل چل😞

منم میگم اگه بذاره 😏

مث مادرشوهر من اون اوایل که تازه ازدواج کردخپه بودیم به شوهرم گفته؛ ازت راضی نیستم اگه زنتو اذیت کنی و اینا...

بعد شوهرم گف ببین مادرشوهرت چقد هواتو داره، بهش گفتم خب بقیشو مامانت نگفته، بقیش این بوده که " تو خودتو خسته نکن پسرم ، من و خاهرت زحمتشو می کشیم."😆

بد ذاتم خودتونین

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
شما همسرت رو بیشتر از پدرت دوست داری؟

اولویتم همسرمه

هم عاشق پدرم هستم، هم برادرام ، هم همسرم

هیچ وقت به هیچکدومشون نمیگم فلانی رو بیشتر دوست دارم یا فلانی فرق داره یا یه چیز دیگه است

مادر بیست یا سی سال برا پسرش  زحمت میکشه

سختی بارداری و زایمان و بزرگ کردن بچه و.....

بعد چطوره که ینفر تازه از راه رسیده انتظار داره الویت بشه

شمام وقتی سی سال برا همسرت  زحمت کشیدی 

اونم در حد یه مادر .ترو خشک کردی مثل مادرش.بیا در مورد این موضوع حرف بزن