2777
2789
عنوان

پروفایل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4383 بازدید | 168 پست
حتی یه بار هم عکس دخترمو نمیذاره

همسر منم عکس پسرم اصلا نمیزاره حتی تو کیف پولش اما خیلیییییییی دوس شداره حتی بیشتر از من فکر کنم این چیزها که دلیل نمیشه به چیزهای مهمتر وبهتر فکر کن اینهاارزش ناراحتی ندارن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اینکه آقایون بعد ازدواج هنوز وابستگی و عشق بیش از حد به خونوادشون داشته باشن برام قابل درک نیست.خوب خانواده جدیدت همسر و بچتن دیگه.بپذیر آقای عزیز.انتخاب خودته

عاقلان نقطه ی پرگار وجودند ولی...عشق داند که دراین دایره سرگردانند
چی بذارم.

نه خوب اون مادرش زحمتشو گذاشته بزرگش کرده  توروخدا برای یه پروفایل زندگیتو بهم نریز مهم اینکه با همیشه با تو با تو رابطه داره غذای تورو میخوره پس تورو هم دوست داره 

کلا اینکه آقایون بعد ازدواج هنوز وابستگی و عشق بیش از حد به خونوادشون داشته باشن برام قابل درک نیست. ...

پدر ومادر در کنار همسر وفرزند انکار نشدنی هست

پدر ومادر در کنار همسر وفرزند انکار نشدنی هست

نمیگم که انکار کنه مادرشو.منظورم میزان ابراز و الویت بندیه.بنظرم این قبیل آقایون هنوز بالغ نشدن

عاقلان نقطه ی پرگار وجودند ولی...عشق داند که دراین دایره سرگردانند

داماد ما امکان نداره میره خونه مادرش برمیگرده دستش نبوسه خوب بچشون این کارهارو میبینه ایشون هم یاد میگیره با پدر مادرش چطور رفتار کنه اینها بد نیست خوب اموزنده است 

همسر منم عکس پسرم اصلا نمیزاره حتی تو کیف پولش اما خیلیییییییی دوس شداره حتی بیشتر از من فکر کنم این ...

خیلی بده آدم بچشو بیشتر از همسرش دوس داشته باشه،مادرم همیشه میگه از من به تو نصیحت بیست تا پسر کاکل زری هم داشته باشی مث شوهرت نمیشن برات

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

من مادرمو بیشتر از همسرم دوست دارم 

صددرصد اونم مامانشو بیشتر دوست داره 

ولی خوب دل منم باید تو مشتش نگه داره 

اما خیلی از آقایون خجالت میکشن از عشق به همسر و اینا جلوی همه دم بزنن . باعث تاسفه ولی خوب خجالت میکشن دیگه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟