شوهرم واسه مادرش عکس پروفایل میزاره همش توشون نوشته خاک پاتم و اینا و یه ترانه گذاشته رو وضعیت واتس اپ همش قربون صدقه مادرشه. ولی تا حالا واسه من هیچ وقت از این چیزا نذاشته. حق دارم ناراحت بشم؟؟
همسر منم عکس پسرم اصلا نمیزاره حتی تو کیف پولش اما خیلیییییییی دوس شداره حتی بیشتر از من فکر کنم این چیزها که دلیل نمیشه به چیزهای مهمتر وبهتر فکر کن اینهاارزش ناراحتی ندارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا اینکه آقایون بعد ازدواج هنوز وابستگی و عشق بیش از حد به خونوادشون داشته باشن برام قابل درک نیست.خوب خانواده جدیدت همسر و بچتن دیگه.بپذیر آقای عزیز.انتخاب خودته
نه خوب اون مادرش زحمتشو گذاشته بزرگش کرده توروخدا برای یه پروفایل زندگیتو بهم نریز مهم اینکه با همیشه با تو با تو رابطه داره غذای تورو میخوره پس تورو هم دوست داره
داماد ما امکان نداره میره خونه مادرش برمیگرده دستش نبوسه خوب بچشون این کارهارو میبینه ایشون هم یاد میگیره با پدر مادرش چطور رفتار کنه اینها بد نیست خوب اموزنده است