2777
2789
عنوان

پروفایل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4383 بازدید | 168 پست
حق داری خیلییم حق داری شوهر من اگه بذاره یه دعوای درست حسابی را میندازم

😂😂😂😂😂😂

تنها ارزویم این است...حاجت دلم با حکمت خدایم یکی باشد....😙😙😙خدایا ارزویم داشتم یه نی نی تو شکم تا یه ماه دیگه ...خدایا راضیم به رضای تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بیست یا سی سال برا پسرش  زحمت میکشه سختی بارداری و زایمان و بزرگ کردن بچه و..... بعد چطو ...

پس از نظر شما عشق و علاقه رابطه مستقیم با ترو خشک کردن داره؟مادرهای عزیز قبول کنید که یه روزی فرزندتون زن یا مردیو پیدا میکنه که عاشقش میشه و الویت اول زندگیشه

عاقلان نقطه ی پرگار وجودند ولی...عشق داند که دراین دایره سرگردانند
اولویتم همسرمه هم عاشق پدرم هستم، هم برادرام ، هم همسرم هیچ وقت به هیچکدومشون نمیگم فلانی رو بیشتر ...

خانوم نگار،با نامزدم در مورد شاغل بودنش ب یک فهم ونتیجه مشترکی رسیدیم تو تاپیک خودم در جواب کاربری ب اسم آیدا نوشتم ،شما ظاهرا اعتقادات و تفکراتت با من خیلی فاصله داره خوشحال مبشم برید و نظرتون رو بنویسید،سپاس

هر دهان که بوی گل می داد دوختندش به سوزن ها/بوی گل شد گلاب و جاری گشت ز چشم ِ مستِ سوسن ها    

بهش بگو پروفایلات چه قدر قشنگن باطعنه نه ها !یه جوری که انگار واقعا احساسته... بعد باخنده بگومنم خیلی دوست دارم واسم از این پروفایلا بذاریاااا ....همین 

دیگه دراین مورد باهاش حرف نزن

اگه پروفایل واست نذاشت من اسممو عوض میکنم 

خدایا بغلم کن

به جون خودم همه اینایی که میگن خیر ناراحت نمیشیم اگه شوهرشون دو سه بار همچین کاری بکنه، حسابی از خجالتش در میان

خانومای عزیز همه خانوما دوست دارن شخص اول زندگی مردشون باشن، نکنه اینو هم میخواین انکار کنین

اگه شوهرتون مادر و خواهرش رو به شما ترجیح بده میتونین تحمل کنین؟؟؟؟

پس از نظر شما عشق و علاقه رابطه مستقیم با ترو خشک کردن داره؟مادرهای عزیز قبول کنید که یه روزی فرزندت ...

مادرهم تر و خشک میکنه و هم محبت و عشق و نوازشو..

کسی که عشق و علاقه و محبت مادر رو یک شبه قیدشو بزنه و بی  وفایی کنه .مسلما به همسرش هم نمیتونه وفادار بمونه و قدر زحمت های اونو هم نمیدونه

اونوقته که بعد از بیست سال زندگی مشترک میره عاشق یه خانم جوون میشه و اون میشه الویتش

.