2777
2789

رفتم یجایی اموزش ناخنکاری...

۷تومن ازم گرفت،بین جلسات فاصله مینداخت حتی یادمه یبار ۳ ماه فاصله افتاد،بعدم برای جلسه اخر پیامش دادم گفتم کی بیام در کمال پررویی گفت به مشکل خوردم دیگه کار نمیکنم،رسما منو پیچوند جلسه اخرم برگزار نکرد برام

کلا۶جلسه بوده،تقریبا هرجلسه ۱وخورده ای افتاده برام

منم دیدم حالا که جلسه نمیزاره حداقل پولمو پس بده،پیامش دادم

حالا منت گذاشته من بیشتر از ساعتی که باید برات وقت گذاشتم سرکلاسا(کلا دو ساعت و نیم بود هر جلسه،فقط جلسه اخر چون مشتری داشت خودش ۷ ساعت طول کشید یجورایی من علاف شدم اونجا)

حالا گفت شماره کارت بده،منم دادم ولی از یکشنبه خبری نشده گفتم صبر کنم تا اخر هفته اگه نزد بعد پیامش بدم

الان موندم چی پیام بدم بهش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موندی؟ آشنا که نیست که خجالت میکشی پیام بدی پیام بده بشور پهنش کن پولتو بده:/

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بگو پولمو قرار بود به حسابم واریز کنین متاسفانه پیامکش نمیاد بی زحمت اگه واریز کردین بهم اطلاع بدین یه خورده هم سریعتر چون نیاز دارم به پوله

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

زنگ بزن بنظرم بگو فلانی هستم برای هزینه جلسات بهتون زنگ زدم گفتم شاید یادتون رفته من الان بهش نیاز دارم برای یک کار دیگه روش حساب کردم !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اره اینم ایده خوبیه مرسی

ولی مستقیم اشاره کن چون اینا انقد مار خوردن افعی شدن اگه پاپیچش نشی نتیجه نمیده❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
زنگ بزنم جواب نمیده فقط پیام جواب میده

پیام بزن ، فقط جوری بگو انگار که واقعا به این پول نیاز داری و قولش رو به یکنفر دیگه دادی!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

ولی مستقیم اشاره کن چون اینا انقد مار خوردن افعی شدن اگه پاپیچش نشی نتیجه نمیده❤️

اهوم قبلش میگم خانوم فلانی بابت هزینه ای که قرار بود برگردونید چیشد؟

من واسم پیام نمیاد هروقت واریز کردید لطفا برام پیام برارید

خوبه؟