2777
2789
عنوان

به پسر بزرگ عیدی میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 50 پست

والا بابای من به نوه های عموم هم میده

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه،سنش زیاده ک واسه عیدی دادنربطی ب تورک و فارس نداره

شوهر من امسال خودشیرینیش گل کرده قبلا نمیداد اصلا 😐 اوناهم بدن ناراحت نمیشن هر کدوم دوتا خونه دارن ما مستاجریم 

این رسوای مسخره کی از بین می‌ره واقعا چجوری دلتون میاد تو این گرونی عیدی بگیرین .حالا اگه 4.5تا دختر ...

افرین بهت دقیقا منم همینو میگم این رسم ها جز اینکه ادمو معذب میکنه و تو زحمت میندازه هیچ چیز دیگه ای نداره 

متوجه شدم میگم خواهرا ک ۶۰ سالشونم بشه میدن اینک ۲۲ منظورم به سنه ک عدده

خواهر بررگش ۵۰ سالشه به اون میده به پسرشم میخواد بده قبلا نمیداد اخه میگفت به پسرا نمیدیم ما خودش رسم خودشونو عوض میکنه

بابای منم🤣🤣

یه عمو دارم خیلی وضعش توپه

اون به برادرزاده هاش که ازدواج کردن عیدی نمیده😂

هعی

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋